❓علت #ترش_کردن پس از نوشیدن #چای
🍮چای مرغوب، تقویت کننده #معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد #آروماتیک (عطردهنده) افزوده نشود و دیردم، دبش،#گس و قدری تلخمزه باشد، دهانه معده را محکم کرده و جلوی #ریفلاکس را می گیرد.
🍮اگر از چایهای #معطر و زوددم متداول استفاده کنیم که اغلب، طعم گس و تلخ ندارند، برعکس، نوشیدن آن می تواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس شود.
🍮 بنابراین، افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف میکنند احتمالاً از #چای_های_اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است.
🍮چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی #چای_سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند، نمی تواند کمکی به #تقویت_معده و دهانه آن بکند.
🍮 افزودن برخی گیاهان معطر به چای، بخصوص #گل_محمدی تازه و خوشبو، می تواند موجب تقویت و تشدید اثرات مفید چای شود و در کاهش ریفلاکس و ترش کردن مفید باشد.
⬅️لینک مطلب کامل :http://itma.ir/post/286
🖊دکتر مجید انوشیروانی ( متخصص طب سنتی ایران )
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
🔴هفت فرمان برای درمان ترش کردن
۱️⃣اولین کار اصلاح برنامه غذایی است.
۲️⃣غذاهایی که خمیری هستند مانند #ماکارونی، #لازانیا، #نودل، #آش_رشته و #پیتزا را از رژیم غذاییتان حذف کنید.
۳️⃣همراه غذا آب و نوشیدنی مانند #دوغ میل نفرمایید و تا جایی که امکان دارد به جز چند عدد #زیتون و چند برگ #ریحان چیز دیگری همراه غذا میل نکنید.
۴️⃣از خوردن #ماست، #ترشی و #سالاد_شیرازی نیز با غذا خودداری کنید.
۵️⃣پس از غذا تکهای از میوه #مربای_به که شیرابه آن را گرفتهاید بجوید.
۶️⃣روزی دو بار به مدت دو هفته، زیر جناغ سینه، دایرهای به قطر ۵ سانتیمتر را با #روغن_مصطکی به ملایمت #ماساژ دهید.
۷️⃣تلخی دهان در اکثر موارد نشان از زیادهروی در خوردن چرب و شیرین دارد، اصلاح بفرمایید.
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔅//////////////////////////////////////////////////
📚چطوری ترش کردن( رفلکس)معده رو از بین ببریم؟
چند ق.غ پونه_کوهی دم کنید و میل کنید تا رفلکس_معده برطرف میشود
این دمکرده جایگزین قرص راینتیدین یا شربت آلومینیوم_ام_جی است
@drkhodadadii
💟 #ترش_کردن_معده
⚛️•⇦ قبل و بعد از غذا مقداری نمک بخورید
✳️•⇦ نمک یکی از بهترین خنثی کننده های اسید معده است و از ترش کردن معده جلوگیری می کند
@soroshesalamati