عوامل آسیب دهنده به کبد
۱- بروز یبوست و غفلت ازآن ؟
۲- خوردن انواع شیرینی ها و شوریجات و تلخی جات بصورت گسترده ؟
۳- عادت به مصرف تغذیه غربی و فراموش کردن تغذیه به سبک اقلیم ایرونی خودمان به گونه ای که حکمای قرون گذشته تا ۳۶۵ نوع آش برای هرروز یک نوع توصیف کرده اند ؟
۴-رفاقت و همسوئی ناخواسته با تنوع میکروب ها و تاثیرگذاری درگوارش ؟
۵-مصرف ژلوفن ها و داروهای شیمیایی؟ ۶- بیداری شبانه و بیخوابی و غفلت ؟ ازضرورت استراحت دهی به کبد برای دفع سموم
۷- خرده خوری و مصرف انواع آجیل ها و خشکبار درحد غیر متعارف؟
۸- تغذیه ماست و دوغ با گوشت ؟
۹- همراهی با انواع دود دخانیات و قلیان ؟
۱۰- عدم رعایت دستورات اسلام برای شروع و پایان تغذیه و نوشیدنی ها و میوه جات ؟
۱۱- پیچ خوردن مچ پاها؟
۱۲- پرش پلک سمت راست ؟
۱۳- ریزش مو در ملاج سر ؟
۱۴- خواب رفتن دستها و پاها؟
۱۵- بروز جوش و کهیر و خارش و دمل ؟
۱۶- بروز درد درزیرسینه سمت راست؟
۱۷- بزرگ شدن و سفتی شکم ؟
۱۸- بروزبداخلاقی و برخورد تهاجمی درگفتار؟
۱۹- گیجی و سرگیجه مستمردرسر ؟
۲۰- کلافه شدن ؟
۲۱- بروز سردرد درنیمکره سمت راست؟
۲۲- بروز پرکاری تیرویید
برچسب زده شده با :آسیب شناسی کبد تنظیم کبد کبد