💊🔴 توصیه های تغذیه ای کلی برای تقویت سیستم ایمنی در پاندمی کرونا
بطور کلی استفاده از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل و سالم توصیه میشود که از همه گروههای غذایی در آن وجود داشته باشد👇
🍊🍏🥬مصرف میوه ها و سبزی ها و همه انواع و زیر گروههای آنها ها
🥛🍗🥕🌽🍎 استفاده از هر ۵ گروه غذایی شامل غلات با تاکید بر غلات سبوسدار، میوه ها، سبزیجات، گوشتها با تاکید بر گوشت سفید و حبوبات و لبنیات
🥗 رعایت تنوع غذایی
⚠️عدم حذف وعده های غذایی
☕️🥛 استفاده از وعده غذایی روزانه صبحانه
⚠️رعایت نظم وعده های غذایی و میان وعده ها
⛔️ غذاهایی که بهتر است مصرف نشوند 🔻🔻
🍔🍕 از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و فست فود ها اجتناب شود
🥤از مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر و نوشابه ها و آبمیوه های صنعتی که شکر زیاد دارد اجتناب شود
🍩 از مصرف کیکهای چرب و تنقلات چرب و شور پرهیز شود
🍯اسیدهای چرب ترانس مصرف نشود این اسیدهای چرب که در روغنهای جامد و مارگارین و کیکها و شیرینی ها وجود دارد به کاهش قدرت سیستم ایمنی می انجامد
🥛لبنیات پر چرب حتی الامکان مصرف نشوند
🔴 غذاهایی که مصرف آنها توصیه میشود 🔻🔻
🥦🥚🍗 استفاده از جوانه ها و غلات سبوسدار
🥚🍗🌽استفاده از منابع روی و پروتیین با استفاده از گوشت سفید مرغ و تخم مرغ خوب پخته شده و حبوبات
🥣 استفاده از ماست پروبیوتیک
🥜 استفاده از منابع امگا ۳ در ماهی پخته شده و بذر کتان و گیاه خرفه و روغن مایع کنجد و کانولا یا کلزا و استفاده از گردو و کنجد
☕️استفاده مکرر از مایعات گرم و آب گرم
🍵استفاده از آش محتوی سبزی و حبوبات و سوپ گرم
🍊🥬🥦استفاده از انواع سبزی و میوه به عنوان منبع ویتامین ث
🥦استفاده از جوانه ها و روغن کنجد و کانولا و گردو به عنوان منبع ویتامین E
🥬🥦🍤استفاده از سبوس غلات و سبزیجات برگ سبز و ماکیان به عنوان منبع ویتامینهای گروه B
🥬🥦🥕🥗دریافت رژیم پر فیبر (کربوهیدرات پیچیده مثل غلات سبوس دار و انواع فیبر ها)
🔊elearning.hejamat.ir
🔊https://t.me/iitmd_kheyrandish
🔊instagram.com/iit.md