💊خواص ماش !🍛
▫️شستشوی کلیه ها
▫️پایین آورنده درجه اسیدی خون
▫️منظم کردن ضربان قلب به دلیل داشتن پتاسیم
▫️دارای فسفر و کلسیم و مفید برای رشد کودکان
▫️دارای آهن و مفید برای کم خونی
🔊elearning.hejamat.ir
🔊https://t.me/iitmd_kheyrandish
🔊instagram.com/iit.md
/////////////////////////////////////////
💊💊 💠👈 ماش از جمله حبوباتی است که دارای شاخص قند پایینی است و مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت توصیه میشود.
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
////////////////////////////////////
❗️یادمان باشد که در فصول سرد ، دردهای عضلانی و مفصلی تشدید میشود
▫️خیلی از افرادیکه کمبود ویتامین D3 دارند در این فصل دچار دردهای استخوانی ، سردی استخوان و سوزش استخوان میشوند .
▫️استفاده از ماش ، دوبار در هفته در غذای مصرفی میتواند نیازهای اجزای استخوان ساز را تأمین کند
🌿 @TebbolAeme 🌿
❗️ماش و نخود ، گمشده سفره های ایرانی هستند
▫️پوکی استخوان نشان میدهد که حواسمان به غذای خود نبوده است
▫️ماش و نخود را بخوبی مصرف کنید تا دچار پوکی استخوان نشوید
🌿 @TebbolAeme 🌿
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
🔅
✅ماش ؛ غربت در بین حبوبات!
✍️طبیعت ماش سرد و مایل به خشکی است و پوست گرفته یا مُقَشَر آن معتدل در نرمی و خشکی است. از عدس لطیف تر و در نفخ از باقلا ضعیف تر است و در بین حبوبات با غذائیت بیشتر، ولی خصوصا نوع پوست گرفته آن، دیر هضم و جذب می شود و برای کسانی که اشتهای فراوان دارند و زود زود گرسنه می شوند، خوب است.
برای صفرا و خون مسکن بوده و التهاب و حرارت آن را فرو می نشاند. اعصاب و قوه باصره را تقویت می نماید و برای سردردهای گرم و آبریزش بینی و تبهای گرم و تند مفید و ناراحتیهای کلیه را معالج است.
برای سرد مزاجان و سالخوردگان و کسانی که در معده رطوبت و اخلاط فاسد و نفخ بسیار داشته باشند مضر و برای دندان زیان دارد. مصلح آن برای سرد مزاجها زیره و قرنفل و دارچینی و فلفل و زنجبیل و امثال اینها می باشد.
📚دکتر مجید سلطانپور (متخصص طب سنتی ایرانی )
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿