مصلح غذاها
?در تهیه وتولید ومصرف هر غذایی باید نکاتی رارعایت کرد،
مهمترین نکته آن است که غذاهارابا”مصلح” آنها مصرف کنیم، در واقع رعایت این نکته باعث هضم وجذب بهتر موادغذایی در بدن میشود واحیانا چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد درصورت مصرف بامصلح ،کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد.
?(پنیر: مصلحش گردو )
?(سرکه :مصلحش سیاهدانه)
?(عدس :مصلحش کشمش)
?(برنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یازیره سیاه )
?(انار وپرتقال: مصلحش گلپر)
?(ماست و دوغ: مصلحش آویشن ،موسیر،نعناع وپونه)
?(نان :مصلحش کنجد یازنیان)
?(خامه: مصلحش عسل)
?(ماهی: مصلحش گردو یازیتون ویاخرما)
?(قره قروت:سیاهدانه)- ?(کره:عسل)
?(کشک:سیر یا نعناع خشک)
-?(پیاز:سرکه ،آب انار)
-?(چغندر:خردل،پختن با عدس)
-?سیر:پختن با اب و نمک،گشنیز)
-?(هویج:انیسون،روغن زیتون)
?(سیب زمینی:دارچین،زنجبیل یانمک).
?(بادمجان:نمک،روغن گاوی تازه،گلپر)
?(خربزه:آب انار تازه،سرکه)
?اقسام کدو:نمک،نعناع،فلفل،میخک)
?(گوجه فرنگی:روغن زیتون)
-?هندوانه:عسل،پوست هندوانه).
?(تدوین : دکتر سام دلیری عضو انجمن علمی طب سنتی ایران)