آخرین مطلب

باورهای غلط درباره روغن زیتون، و روغن کنجد بر مبنای طب سنتی

باورهای غلط درباره روغن زیتون، و روغن کنجد

● بقلم دکتر مجید انوشیروانی، PhD طب ایرانی
🔹الف. روغن زیتون فرابکر واقعی، برای یک بار سرخ کردن خوراکی‌ها نامناسب نیست، و بشرط رعایت دمای سرخ کردن، زیان شناخته‌شده‌ای ندارد.

🔹ب. اگر روغن کنجد (حتی روغن کنجد کُلدپرس واقعی) چندبار برای سرخ کردن استفاده شود، قطعا زیان‌آور خواهد شد، گرچه مقاومت آن در برابر استرس اکسیداتیو حرارتی از روغن‌های دیگر بالاتر است.
🔹ج. دمای سرخ کردن با هر روغنی (حتی روغن کنجد و زیتون) باید پایین‌تر از نقطه دود روغن، و با شعله متوسط باشد، و هرگز نباید هیچ روغنی را برای بیش از یک بار سرخ‌کردن بکار برد.

🔹د. هر خوراکی بسیار سرخ‌شده و بسیار برشته به نسبتهای مختلف، دارای اکرولئین و/یا اکرولامید است که ترکیبات سرطان‌زا محسوب می‌شوند. سیب زمینی زیاد سرخ‌شده و نان تُست بسیار برشته نمونه‌های مشهوری از این مواد هستند.

🔸 هنگام سرخ کردن سیب‌زمینی، از رنگ زرد طلایی فراتر نروید.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
نقل این نوشتار بدون کم و زیاد و با ذکر نام نویسنده و لینک کانال مجاز است:
https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine