آخرین مطلب

کبد درمانی بر مبنای طب سنتی

🔰 اگر کبدتان چرب است از این خوراکی سنتی دوری کنید.

🔸 در زمان‌های قدیم در تهیه فالوده از روغن بادام، پسته و روغن‌های حیوانی نیز استفاده می‌کردند؛ فالوده یا پالوده از خوردنی‌های معروف ایرانی است.

🔹 فالوده نوعی دسر ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود البته می‌توان در تهیه آن به‌جای شکر، از عسل، قند و نبات هم استفاده کرد.

🔸 مصرف مداوم فالوده در افراد مبتلا به معده سرد و‌تر و بیماری‌های کبدی مثل کبد چرب توصیه نمی‌شود.

🔹 بهتر است برای شیرین کردن فالوده در افراد سالمند یا سردمزاجان از عسل استفاده شود و اگر تخم ریحان یا تخم شربتی به فالوده اضافه شود، در تقویت معده و قطع اسهال قوی‌تر عمل می‌کند.

🔸 فالوده در رفع اسهال ناشی از حرارت و گرمازدگی کمک‌کننده است؛ فالوده ارزش غذایی بالایی دارد و برای برخی ناراحتی‌های ریه و حلق به‌ویژه در فصول گرم سال مفید است.

🖊دکتر الهام قدمی یزدی (متخصص طب سنتی ایرانی )

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈