💊💊🔰 پونه دمنوش روزمره شما نیست!
🔹پونه گرم و خشک است، این برگهای سبز با کمی کرک گاهی مایل به بنفش بلدند با آنتی اکسیدان فراوان خود سیستم ایمنی را تقویت کنند.
🔸رزمارنیک اسید، تیمول و کوئرستین آن جلوی رشد میکروبها را میگیرند، با رشد غیرطبیعی سلولی مقابله میکنند، فعالیت ویروس را در بیماریهای ویروسی محدود میکنند.
👆این خواص بینظیر پونه، مصرف آن را در بیماریهای زنان، بیماریهای تنفسی و در افسردگی و چاقی متمایز ساخته است.
⚠️اما گرم و خشکی آن میتواند مشکلساز شود، با داروهای قلبی و عروقی تداخل کند، تحربکپذیری افراد را به همراه داشته باشد، سرفه خشک را تشدید کند و … پس به جا باید مصرف شود.
✔️دمنوش پونه در مسمومیتهای غذایی، اسهال و استفراغ و دلپیچه، در روز نخست قاعدگی و دردهای آن نیز ویژه محسوب میشود و فنجانی چای پونه همراه نبات یا کمی عسل بعد غذا توصیه میشود.
🔸پودر شده پونه خشک همراه ماست چکیده شده در اسهال و مسمومیت غذایی عالی اثر میکند( اینقدر اضافه کنید که ماست را سبز کند).
❌پونه دمنوش روزمره شما نیست، زیاده روی در مصرف شما را عصبانی، تحریک پذیر و بیخواب میکند.
🔹در حوالی سنین بلوغ نوشیدن دائم آن ،روند بلوغ را تشدید می کند.
🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈