آخرین مطلب

شلیل خوری و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

🍑شلیل بخورید ولی هسته‌ی آن را هرگز نخورید!

مصرف شلیل می تواند در کنترل قندخون موٌثر باشد.

فیبر موجود در آن باعث کاهش چربی های مضر خون می شود.

کسانی که ادرار آن ها قطره قطره می‌آید نیم ساعت بعد از غذا استفاده نمایند.

شلیل میوه ای کم کالری و به طور طبیعی فاقد چربی است.

منبع غنی ویتامین A، بتاکاروتین و پتاسیم است.

پتاسیم آن نیز موجب افزایش شادابی و تحرک در فرد می‌شود، فشار خون بالا را کنترل می‌کند و خطر ابتلا به سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد.

شلیل بسیار کم کالری و کاهش دهنده‌ی چربی خون است.

میوه شلیل جزء میوه های مفید در بارداری ذکر شده است.

🚫 هسته شلیل دارای ماده #آمیگدالین است که در بدن تبدیل به سیانید می‌شود و می‌تواند مسمومیت‌های سیانیدی ایجاد کند.

تلگرام و ایتا :🌺 @drhasanati☘️
دکتر حسناتی

//////////////////////////////////

📚✅#خواص_شلیل
🍑حاوی ویتامین c بالایی است و برای پیشگیری از بیماری های قلبی مفید است.
برای کنترل فشارخون بالا و پیشگیری سکته مغزی مفید است.
بسیار کم کالری و کاهش دهنده چربی خون است.
فیبرهای موجود در شلیل نقش مهمی در پاکسازی روده و سلامتی کولون ایفا می کند.
بوی بد دهان را رفع می کند.
در بهبود یبوست و دفع سموم بدن موثر است.
برای مرطوب کردن مزاج سوداوی و کاهش تب های صفراوی مفید است.
حرارت کبد را فرو می نشاند.
در مزاج های گرم، مقوی نیروی جنسی می باشد.
شلیل به دلیل آن که فیبر بسیار بالایی دارد موجب کاهش سرعت جذب برخی مواد مغذی به ویژه قندها می شود و در عین حال میزان حساسیت به انسولین را نیز کاهش می دهد؛ در نتیجه میوه خوبی برای افراد دیابتی است و مصرف آن می تواند در کنترل قند خون موثر باشد.
🍑شلیل طبیعت سرد و تر دارد.
✅عوارض
هسته شلیل را نباید خورد؛ زیرا دارای ماده ای به نام آمیگدالین است که در بدن تبدیل به سمی خطرناک با نام سیایند می شود. افراد سرد مزاج باید همراه با آن مواد گرم مانند عسل، خرما، نبات و زنجبیل بخورند.

🌿 @TebbolAeme 🌿
نظریه معارفی
۱-فیبر موجود در آن باعث کاهش چربی های مضر خون می شود.
۲-کسانی که ادرار آن ها قطره قطره می‌آید نیم ساعت بعد از غذا استفاده نمایند.
۳- افراد بلغمی و سوداوی از مصرف زیادش جدی پرهیزکنند