آخرین مطلب

پونه و خاصیت آن برای بیماریهای گوارش بر مبنای طب سنتی

📚🔰#پونه

✔️پونه گرم و خشک است، پر فایده است اما بجا باید مصرف شود!

🔻پونه گیاهی اسرار آمیز است آنچنان از عصاره خلقت بهره‌مند است که خواص بی‌نظیرش آن را متمایز کرده است.

✅پونه گرم و خشک است، این برگهای سبز با کمی کرک گاهی مایل به بنفش، بلدند با آنتی اکسیدان فراوان خود سیستم ایمنی را تقویت کنند،
✅رزمارنیک اسید، تیمول و کوئرستین آن جلوی رشد میکروبها را می‌گیرند،
✅با رشد غیرطبیعی سلولی مقابله می‌کنند، فعالیت ویروس را در بیماریهای ویروسی محدود می‌کنند.
✅دمنوش پونه در مسمومیت‌های غذایی، اسهال و استفراغ و دل‌پیچه، در روز نخست قاعدگی و دردهای آن نیز ویژه محسوب می‌شود و فنجانی چای پونه همراه نبات یا کمی عسل بعد غذا توصیه می‌شود.

✅پودر شده پونه خشک همراه ماست چکیده شده در اسهال و مسمومیت غذایی عالی اثر می‌کند( اینقدر اضافه کنید که ماست را سبز کند)

✔️این خواص بی‌نظیر پونه، مصرف آن را در بیماریهای زنان، بیماریهای تنفسی و در افسردگی و چاقی متمایز ساخته است.

⭕️اما گرم و خشکی آن می‌تواند مشکل‌ساز شود، با داروهای قلبی و عروقی تداخل کند، تحریک‌پذیری افراد را به همراه داشته باشد، سرفه خشک را تشدید کند پس به جا باید مصرف شود.

⭕️پونه دمنوش روزمره شما نیست، زیاده روی در مصرف شما را عصبانی، تحریک پذیر و بی‌خواب می‌کند، در حوالی سنین بلوغ نوشیدن دائم آن بلد است روند بلوغ را تشدید کند پس دمنوش پونه دارویی است که به وقت احتیاج کارسازی بی‌نظیر و در صورت زیاده‌روی دردسر ساز است!

🌸سلامت و تندرست باشید🌸
دکتر الهام اختری (متخصص طب ایرانی)

🆔 @drmmohebbi🌸