آخرین مطلب

رب گوجه و مضراتش برای بدن

🔴 رب گوجه

♻️آیا میدانید مردم ساکن اغلب کشورهای اروپایی در طبخ غذاهای خود از #رب_گوجه استفاده نمیکنند و این درحالیست که امروزه اگر رب را از آشپزخانه‌های ایرانی حذف کنیم عملا کارایی خود را از دست می‌دهند.

❌ استفاده بی حد و مرز از این ماده‌ی به شدت سرد موجب ایجاد #گرسنگی_سلولی، #ام_اس، #ضعف_سیستم_ایمنی، کاهش شدید #قدرت_باروری، #سرطان، #صرع، #ضعف_عمومی، #خستگی_مزمن و کوفتگی، #ضعف_قوای_فکری، #ضعف_اعصاب و…. می گردد.

❗️پیش از اینکه خیلی دیر بشه در نوع #سبک_زندگی خود #تجدید_نظری جدی نماییم.

عضویت در کانال👇
📡 @www_irismed_ir

🍅یکی از موادی که کبد را مختل می کند رب گوجه است

✍️رب گوجه از غلیظ کننده های خون است، ایجاد لزاجت می کند و زیاده روی در مصرف آن باعث ایجاد سُده یا گرفتگی در کبد می شود

همچنین به رب‌های صنعتی استات سدیم می‌زنند که اگر اضافه نکنند رب کپک می‌زند.

این ماده باعث کندی ذهن و شعور می‌گردد. پس از رب‌های خانگی استفاده کنید.

مصلح آن‌ سرکه است؛ سرکه انگور طبیعی از بهترین داروهای کبدی است

☜【طب شیعه】

🍏 @tebshia20🌿

/////////////////////////////////

📌 یکی از موادی که کبد را مختل می‌کند رب گوجه است

🥫رب گوجه از غلیظ کننده‌های خون است، ایجاد لزاجت می‌کند و زیاده روی در مصرف آن باعث ایجاد سُده یا گرفتگی در کبد می‌شود

⭕️ همچنین به رب‌های صنعتی استات سدیم می‌زنند که اگر اضافه نکنند رب کپک می‌زند

⚠️ این ماده باعث کندی ذهن و شعور می‌گردد. پس از رب‌های خانگی استفاده کنید

☝️مصلح آن‌ سرکه است؛ سرکه انگور طبیعی از بهترین داروهای کبدی است

⬅️ پنیر پیتزا، قارچ، ماکارونی و حتی پفک و… نیز لزوجیت دارند

💠 درمانخانه اسلامی 👇
💠 @Darmaneslami
🍃💎✿●•۰▬▬▬▬▬▬▬