آخرین مطلب

گلقند و خاصیت آن و روش تهیه گل قند بر مبنای طب سنتی

🔰چقدر گلقند را می شناسید؟

❇️خواص
⭐️ مقوی مغز و قلب
⭐️ آرامبخش، مسکن سردرد
⭐️ مقوی معده و رحم
⭐️ کمک به هضم غذا، ملین

🌀روش تهیه:

گل محمدی و قند یا عسل به نسبت مساوی به صورت لایه لایه در ظرف می ریزیم و به مدت ۴۰ روز در محل آفتاب گیر قرار می‌دهیم. هر چند روز یکبار محتویات ظرف را هم میزنیم تا به خوبی مواد با هم مخلوط شوند.

✍️دکتر رقیه زارع (متخصص طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈

💊خواص گل قند(گل سرخ):

مقوی روح_ نشاط آور _ ضدعفونی کننده _مسهل بسیار خوبی است _مسکن صفرا و بلغم _ مقوی قلب و دماغ و تب بر بوده _ بسیار تاثیر خوبی روی حافظه و کنترل بیماری آلزایمر دارد _ می توان گلبرگ های خشک آن را در بالش شخص بیمار ریخت و هر روز صورت و موهای او را با گلاب معطر ساخت_برای درد مفاصل ،نقرس ،سنگ کلیه و سختی ادرار مفید است _ برای کنترل وسواس و جنون مفید است _غنچه آن که به گل قند معروف است تاثیری فراگیر تر از گل آن دارد و مربای آن بسیار ملین است_ برای درمان مالیخولیا (فکر و خیال های باطل و سوءظن) توحش و پاک کردن مغز از هر گونه اوهام بسیار نافع است _ در رفع غش و بیهوشی و تقویت حواس باطنی بسیار سودمند است.

#خواص_گل_محمدی_خشک
#گل_محمدی_خشک
#گل_قند

////////////////////////////////////////

🍯گلقند عسلی

🌸گلبرگ‌های خشک پودر شده یا تازه‌ی له شده‌ی گل محمدی را داخل ظرف شیشه‌ای به صورت یک لایه گل یک لایه عسل برای سرد مزاجان یا پودر قند برای گرم مزاجان بریزید.

درب ظرف را ببندید و به مدت چهل روز در آفتاب بگذارید. بعد از یک هفته که در آفتاب ماند، هر روز هم بزنید تا آماده شود.

@mahdyarteb