تاثیر زردآلو بر رفع بوی بد دهان
زردآلو را به عنوان یکی از میوههای شیرین و آبدار فصل بهار که دارای مزاج گرم و تر است میتوان نام برد.
این میوه حاوی مقدار زیادی آهن و فیبر بوده و بهترین زمان مصرف آن وقتی است که رسیده، شیرین، ترد و دارای هسته شیرین باشد.
زردآلود ملین طبع و خوش بو کننده دهان بوده و برای گرم مراجان مناسبتر است.
مصرف خشک کرده آن به صورت خیسانده در آب برای رفع عطش، ورم معده و یبوست مفید خواهد بود.
همچنین مصرف زیاد آن برای افرادی که ضعف معده دارند توصیه نمیشود و ممکن است باعث ایجاد نفخ و آروغ ترش شود.
دکتر محمدرضا حاجی حیدری (متخصص طب سنتی ایران)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine