آخرین مطلب

آلبالو و گیلاس و خواص آن بر مبنای طب سنتی

✨⚪️آلبالو و چای آلبالو در درمان آرتوروز، درد های عضلانی، فیبرومیالژیا، درد و گرفتگی عضلانی پس از ورزش، دیابت، فشار خون بالا، نقرس و بی خوابی موثر است.

👈همچنین از این چای جهت بهبود عملکرد ورزشی، افزایش تولید ادرار و کمک به هضم غذا نیز بهره می برند

@tebiirann

/////////////////////////////////////////////

💊آلبالو و گیلاس
🔰بیماران کلیوی احتیاط کنند.

🔸از نظر طبعیت سرد است و بیشتر از گیلاس و از طرفی خشک است(گیلاس تر است)
🔹 برای افراد گرم مناسب است موجب فرو نشاندن حدت و گرمی صفرا می شود.
🔸بسیاری از افراد گرم یا گرم و خشک و یا سومزاج صفراوی در تابستان دچار تهوع می‌شوند این میوه درمان مشکل آنهاست، به ویژه در این افراد موجب تقویت و تنقیه معده هم می‌شود.
🔹بسیاری از افراد گرم مزاج سوزش ادرار بدون عفونت یا علت بالینی مشخص دارند(به دلیل حرارت) می توان از آلبالو استفاده کرد.
🔸صمغ آن برای درمان سرفه مناسب است.
✔️چای میوه آلبالو و دم آن برای درمان برخی انواع افزایش فشار خون مناسب است.
⚠️هر چند دم کرده آن برای سنگ کلیه و کیسه صفرا مفید است اما بیماران کلیوی و کسانی که باید رژیم کم پتاسیم داشته باشند بهتر است در مصرف زیاد آن احتیاط کنند.
⚠️افراد سرد و خشک بهتر است کمتر استفاده کنند یا در شربت، مربا و.. ا ستفاده کنند.

🖊دکتر سعید سرداری و دکتر نرجس خواصی ( از متخصصان طب سنتی ایران)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈

🌐 www.itma.ir

/////////////////////////////////////

آلبالو و چای آلبالو در درمان آرتوروز، درد های عضلانی، فیبرومیالژیا، درد و گرفتگی عضلانی پس از ورزش، دیابت، فشار خون بالا، نقرس و بی خوابی موثر است.

همچنین از این چای جهت بهبود عملکرد ورزشی، افزایش تولید ادرار و کمک به هضم غذا نیز بهره می برند.

آنچه نمیدانستی🤔👇
https://eitaa.com/joinchat/349241597Ccfa393e1d8

////////////////////////////////////////////////////////////////////////

یک عصرانه ی تابستانی آلبالویی🥰🍒آلبالو 🍒دارای طبیعتی سرد و خشک❄️

🔰اثرات درمانی:

▫️قابض
▫️تقویت کننده معده و کبد گرم
▫️برطرف کننده تشنگی و کاهش صفرا
▫️برطرف کننده اسهال و استفراغ صفراوی
▫️کاهش چربی خون و غلظت خون

❇️مصرف آب آلبالو یا جوشانده آلبالو
خواص آنتی اکسیدان و ضدالتهابی و همچنین خاصیت ادرارآور دارد.

حالا یه سر بریم آشپزخونه….😋😇

🔰طریقه مصرف:

تعدادی آلبالو🍒 تازه و رسیده را با کمی آب به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می جوشانیم.
این جوشانده را می توان با نبات یا عسل
مزه دار کرده و میل بفرمایید🍒

خواص_خوردنیها

آلبالو

تابستان

🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒

سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
🆔@salamatkadeh_official
قم خ ۱۵ خرداد نبش کوچه ۴۴