آخرین مطلب

سیب درختی و خاصیت گسترده آن بر مبنای طب سنتی

🍏 بهترین زمان مصرف سیب صبح ناشتا است

🍎 خواص سیب عبارتنداز:

🍏درمان تب و حرارت بالا

🍎 درمان خون بینی

🍏 درمان بلغم معده

🍎 خوشبو کننده معده و دهان

🍏درمان سم

🍎نافع و سودمند برای قلب*

@tebiranii *

///////////////////////////////////////

🍏هر روز یک سیب به کودکتان بدهید تا در آینده کمتر بیمار شود

کاهش ریسک حملات قلبی
تقویت سلامت مغز و اعصاب
کمک به آلزایمری‌ها
مقابله با دیابت
مقابله با چاقی
کاهش خطر سرطان

🌺🍃به ما بپیوندید برای زندگی سالم و بدون دیابت🌺🍃

💉 @diabet_iran💊

//////////////////////////////////

🔴 سیب معجزه الهی ۱

♻️ بهترین آن شامی پس اصفهانی که به درخت رسیدۀ شاداب، بزرگ و لطیف است.

شیرینِ آن گرم، در اول و تر، در دوم و ترشِ آن، در اولِ دوم، سرد و خشک،،
جمیع اجزای درخت آن، سرد و خشک و برگ و ثمر آن با قوت #تریاقیت ( سم زدایی)

خواص عمده این میوه آنقدر نیست که شما تصور میکنید…

بلکه در حدی است که هرگز نتوانید تصور کنید..!!
و از آن جمله اینکه #شادی_بخش بوده و رطوبت لطیف آن #مقوی دماغ و دل و کبد است.
به علت داشتن مواد #قلیایی اسید اوریک خون را حل کرده و ترشحات غددی دهان را متعادل می سازد.

برای بیماران #کبدی، #معده و مجاری ادرار و #سرفه های مزمن نافع است.

#حافظه و مغز را تقویت نموده و برای امراضی مثل حصبه و اسهال و اسهال خونی مؤثر است. از مواد کانی مانند فسفر، کلسیم، برم … غنی و اکثر ویتامین ها را دارا است..

برای بیماران #مفاصل تجویز شده و #سنگ های کلیه را دفع می نماید.

در معالجه تپش قلب #تنگی_نفس و تقویت معده و اشتها آوری بی نظیر است.

ادامه دارد…

عضـویت در کــانال👇
📡 @www_irismed_ir

//////////////////////////////////////////

💊💊🌸خواص سیب :

۱. چون سیب دارای فسفر فراوان است سلسله اعصاب را تقویت می‌کند و کار فکری را تحریک می‌کند.
۲. سیب بسیار آرام‌بخش و خواب‌آور است.
۳. رفع التهاب کلیه و مثانه می کند و سنگ‌های صفراوی و سنگ کلیه و مثانه را حل می‌کند.
۴. پوست سیب بیش از خود سیب دارای مواد‌غذایی است، از پوست کندن سیب خودداری کنید.
۵. هر کس هر روز صبح ناشتا یک سیب با پوست میل کند تمام رادیکال‌های آزاد سرطان‌زا و همچنین سموم مخصوصا اسیداوریک را از بدن خود دفع می‌کند.
۶. سیب به دلیل داشتن پکتین و سایر مواد موثره خود سیب، همراه ویتامین C سبب کاهش کلسترول می‌شود.(HDL‌کلسترول خون را افزایش و LDL‌کلسترول خون را کاهش می دهد.)
۷. به رغم وجود قند طبیعی در سیب، خوردن آن در افزایش قند خون اثر نمی‌گذارد. (سیب در لیست مواد‌غذایی کاهش‌دهنده قند خون به حساب می‌آید.)
۸. نقش سیب در کاهش فشار خون بسیار زیاد است تا جایی که حتی بوییدن آن نیز فشار خون را کاهش می‌دهد.
۹. سیب به دلیل داشتن فیبر بالا (سیب با پوست) سطح قند خون را برای مدت طولانی در حالت تعادل نگه می‌دارد، بنابراین احساس سیری طولانی ایجاد می‌کند و به همین دلیل نقش سیب در رژیم های لاغری انکار‌‌ناپذیر است.
۱۰. کسانی که روزانه هر ۸ ساعت یک سیب میل می‌کنند کمتر از دیگران به هر نوع بیماری به ویژه سرماخوردگی مبتلا می‌شوند.

ادامه دارد…
#سیب_ارگانیک

🌸ادامه مطلب خواص سیب :

۱۱. مبتلایان به رماتیسم، آرتروز، درد مفاصل و نقرس از این غذای دارویی به خوبی استفاده کنند. (سیب رسیده شیرین)
۱۲. سیب شما را از تنبلی روده و کبد راحت می‌کند.
۱۳. بهترین و موثرترین درمان کننده کبد چرب است.
۱۴. مفرح قلب و اشتها آور است.
۱۵. تاثیر سیب در زیبایی چهره بی‌نظیر است ⬅️ خوردن سیب بخارپز همراه کمی دارچین و عسل پوست صورت را شاداب و جوان نگه می‌دارد.
۱۶. سیب بخارپز شده سبب تقویت معده، رفع کولیت و اسهال‌های مزمن می‌شود.
۱۷. سیب بخارپز شده بهترین مسکن سرفه، سرماخوردگی، آبریزش‌بینی، آسم و تنگی‌نفس است.
۱۸. سیب خام با پوست ملین است.
۱۹. سیب رفع سودا و وسواس می‌کند.
۲۰. سیب دارای سیلیس فراوان است و به همین جهت در استحکام استخوان‌ها نقش فراوان دارد.
۲۱. سیب مقوی روح و قوای دماغی بدن است.
۲۲. کسانی که دچار زخم معده و اثناعشر هستند، سیب را بصورت بخارپز شده با کمی عسل و دارچین روی غذا میل کنند.
۲۳. سیب بوی بد دهان را از بین می‌برد.
۲۴. سیب بوی بد عرق را نیز از بین می‌برد.
۲۵. ادرار آور است.
۲۶. برای افراد پرخاشگر و افراد وسواسی بهترین درمان کننده است.
۲۷.کسانی که دارای اسیداوریک بالا هستند و یا به هر دلیل دیگری منع مصرف گوشت و پروتئین‌های حیوانی را دارند برای درمان کم‌خونی می توانند از پالوده سیب (سیب رنده شده) با کمی عسل و گلاب استفاده کنند.

#سیب_ارگانیک

///////////////////////////////

💊💊🌸خواص برگه سیب :

برگه سیب بخاطر مواد موثره موجود در سیب که تاکنون ناشناخته مانده است خواص دارویی و درمانی بیشماری دارد، مهم‌ترین خاصیت درمانی آن در بیماری‌های قلبی ست که بسیار ویژه و برجسته است … حال به شرح پاره‌ای از خواص آن می‌پردازیم :
۱. پیشگیری از ایست قلبی
۲. درمان تپش قلب (افزایش ضربان قلب را درمان می‌کند)
۳. درمان آریتمی (درمان نامنظم بودن ضربان قلب که سبب سکته‌های قلبی می‌شود )
۴. تنظیم فشار‌خون(تنظیم فشارخون نامنظم که گاهی بالا و گاهی پایین است)
۵. تقویت عضلات قلب(با خون‌رسانی منظم به عضلات قلب، ضربان قلب تنظیم می‌شود و از سکته‌های قلبی پیشگیری می‌کند)
۶. درمان‌کننده انواع ناهنجاری‌های دریچه‌های قلب(اعم از تنگی دریچه یا گشادی دریچه)
۷. کاهش‌دهنده درد قفسه سینه
۸. پیشگیری و درمان انواع بیماری‌های قلبی ناشی از نارسایی خون به قلب
۹. و اثرات بسیار زیاد دیگری روی تمام بیماری‌ها و ناهنجاری‌های قلبی دارد که جای بحث و گفتگو فراوان دارد، منتهی یک نکته برگزیده در مورد برگه سیب این است که نقش آن در تقویت قلب بسیار چشم گیر است

🌸ادامه مطلب خواص برگه سیب:

۱۰. بهترین غذای نیروبخش در دوران نقاهت بیماری‌ها
۱۱. بهترین خوراک برای سالمندان
۱۲. بهترین میان‌وعده برای کودکان
۱۳. تقویت‌کننده جسم و جان
۱۴. کسانی که در صبح انرژی لازم برای شروع کار را ندارند از برگه سیب استفاده کنند.
۱۵. مقوی برای کبد
۱۶. قدرت مغز را بالا می‌برد
۱۷. بهترین غذا برای بیماران آلزایمری
۱۸. بهترین غذا برای کسانی که دچار افسردگی هستند
۱۹. بهترین غذا برای برطرف‌کردن ضعف روده و معده
۲۰. بهترین غذا برای کسانی که دچار کلیت، زخم اثنی‌عشر، زخم معده و روده‌اند
۲۱. بهترین درمان‌کننده انواع پولیپ
۲۲. بهترین غذا در دوران سرماخوردگی و حتی در دوره نقاهت بعد از آن
۲۳. تب بر بسیار عالی
۲۴. بهترین شیرین‌کننده بجای قند برای خوردن انواع نوشیدنی و انواع چای‌ها
۲۵. بهترین طعم‌دهنده در انواع خورش‌ها، خوراک‌ها، شیرینی‌ها، کیک‌ها، کلوچه‌ها و نان‌ها
۲۶. بهترین میان وعده برای خانم‌های باردار
۲۷. بهترین غذا برای بیماران بعد از شیمی‌ درمانی
۲۸. برگه سیب خرد‌شده با کمی کنجد قهوه‌ای و دارچین و یک قاشق چایخوری عسل یا یک قاشق مرباخوری شیره⬅️ بهترین صبحانه برای همه گروه‌های سنی و همه مزاج‌ها

#برگه_سیب

سیب برای عملکرد مغز بسیار مقوی است. به طور کلی سیب به علت داشتن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت می‌کند. اگر به دنبال این هستید که یک روز آرام را پشت سر بگذارید بهتر است هر روز یک عدد سیب میل کنید، زیرا ویتامین های گروه B، منیزیم، فسفر و برخی عناصر دیگر موجود در سیب اثر آرام بخشی بر اعصاب دارد.

کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅

💫امام صادق علیه السلام فرمودند :

✍️ اگر مردم می دانستند چه خواصی در سیب وجود دارد، بیماران خود را تنها با آن درمان می کردند. سیب از هر چیزی سریع تر به قلب فایده می بخشد به ویژه آن که خوشبو کننده می باشد.

📚 طب الائمه، ص ۱۳۵
@soroshesalamati
#رب_سیب خانگی

👈‍ ‍ #طرزتهیه
✅آب سیب رسیده شیرین را بگیرید و در ظرفی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری(مثلا روی کتری در حال جوش) قرار دهید، آنقدر بماند تا غلیظ شود و به قوام رب برسد.

🔻طبع:گرم

🔸 #خـــــواص:
✳️تقویت ڪننده قلب
✳️مغز
✳️کبد
✳️بهبود دهنده دستگاه گوارش

🍎آشپزی اسلامی🍎
@soroshesalamati

/////////////////////////////////////////

سیب مقوی مغز است. به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام می‌دهند مفید می‌ باشد. به طور کلی سیب به علت داشتن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت می‌کند.

کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅

🟢سیب و انواع آن (بخش اول)🟢

🥳 به مناسبت روز سیب

🍎 از نظر طعم، سیب انواعی دارد؛ شیرین، ترش یا میخوش. بهترین سیب‌ها سیبی است که بزرگ باشد، کاملا رسیده و شاداب بوده و پوست نازک و ترد داشته و بافت خیلی سفتی نداشته باشد. مزاج سیب گرم و تر است ولی رطوبت آن قدری بیشتر از گرمی آن است.

🍥 اما مزاج سیب ترش سرد و خشک است و سیب میخوش (کمی ترش و کمی شیرین) از نظر گرمی معتدل بوده ولی مقداری مزاج خشک دارد. سیب در کل و خصوصا نوع شیرین آن تا حدی خاصیت غذایی دارد ولی باید توجه داشت که سیب خواص دارویی هم دارد.

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari

////////////////////////

🟢 آب سیب طبیعی و رب سیب 🟢

🍏 آب سیب و رب سیب در تمامی عملکردها قوی ‌تر از جرم سیب است و برای دفع سموم هم بسیار موثر است مخصوصا در مورد کسانی که قدرت هضم پایینی دارند یا افراد مسن یا اطفال که دندان ندارند توصیه به مصرف آب یا رب آن می‌شود

🍵 که هضم بسیار آسان و جذب سریعی دارد و سریعا تبدیل به انرژی در بدن شده و باعث شادابی جسم و روح می‌شود.

♨️ رب سیب از حرارت دادن غیرمستقیم آب سیب به دست می‌آید به اینصورت که می‌توان ۲ الی ۳ لیتر آب سیب را در ظرف شیشه‌ای مقاوم به حرارت ریخته، روی کتری که به صورت ملایم در حال جوشیدن است گذاشته، بعد از حدود ۱۲ ساعت، آب کاهش حجم داده و رب سیب که دارای قوام عسلی است تشکیل می‌شود.

🥄 هر یکی دو قاشق از رب سیب از نظر محتویات و خواص معادل یک سیب کوچک می‌باشد با این تفاوت که هضم و جذب بسیار راحتی دارد و از بهترین خوراکی‌ها برای افراد بیمار است.

👴 همچنین یکی از بهترین خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها برای بیمارانی است که قدرت هضم ضعیفی پیدا می‌کنند.

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari

🟢خواص خوراکی های سفره ی هفت سین (سین اول: سیب)🟢

🔷سیب انواعی دارد؛ شیرین، ترش یا میخوش. بهترین سیب‌ها سیبی است که نسبتا بزرگ باشد، کاملا رسیده و شاداب بوده، پوست نازک و بافت ترد داشته، خیلی سفت نباشد. مزاج سیب رسیده شیرین گرم و تر است، اما مزاج سیب ترش به سردی و خشکی می رود؛ سیب میخوش (کمی ترش و کمی شیرین) معتدل رو به سرد است.

🔷خوردن و بوئیدن سیب نشاط‌آور و مفرح بوده و سبب تقویت اعضای اصلی و حیاتی بدن شامل کبد، قلب و مغز می‌شود. سیب میخوش تسکین دهنده تشنگی و تهوع‌های ناشی از صفرا و همچنین اسهال‌های ناشی از حرارت و صفرا است. سیب ترش قابض است، قوه هضم را بیشتر می‌کند و برای بهبود رفلاکس خوبست. مصرف سیب ترش برای بهبود تب نیز مناسب است.

🔷افرادی که دچار سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) و یا کولیت می‌باشند نیز معمولا بسیار از این میوه نفع می‌برند. همچون سایر مواد ترش، مصرف سیب ترش هم در طولانی مدت موجب بروز مشکلات گوارشی و قولنج و کند ذهنی شده که برای جلوگیری از این اثرات بهتر است گاهی با مصلح آن که هل و دارچین است مصرف شود.

🔷آب و رب (آب سیب تغلیظ شده با حرارت غیر مستقیم) سیب در تمامی عملکردها قوی‌تر از جرم سیب است و برای دفع سموم هم بسیار موثر است مخصوصا در مورد کسانی که قدرت هضم پایینی دارند یا افراد مسن یا اطفال که دندان ندارند و نمی‌توانند خود سیب را مصرف کنند توصیه به مصرف آب یا رب آن می‌شود که هضم بسیار آسان و جذب سریعی دارد و سریعا تبدیل به انرژی در بدن شده و باعث شادابی جسم و روح می‌شود.

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari