آخرین مطلب

گوشت گاو و مضراتش بر مبنای طب سنتی

⛔️⛔️🐄گوشت گاو دیرهضم و غلیظ بوده و خون تولیدشده از آن، غلیظِ سوداوی است.
منجر به ایجاد امراض سوداوی مانند سرطان
و جذام
و ورم طحال
و مرض داءُالفیل(ورم شدید پا)
و دُوالی(واریس)
و بَهَق(بیماری که موجب تغییر رنگ پوست می‌شود)
و جَرَب(بیماری پوستی)
و قوبا و تب رِبع (تب ادواری)
و عِرْقُ‌النساء
و حِکِّه (خارش) و
مرگ ناگهانی می‌شود
و برای صاحبان مشکلات مفاصل مضر است.

صفحه خانگی


شناسه کانال تلگرام
🆔 @ferdosehekmat

////////////////////////////////////

💊🔴 مضرات #گوشت_گاو

♻️ #رسول_خدا (صلی الله علیه و آله) فرمودند: #شیر_گاو شفاء، #روغن_گاو دوا و گوشت آن مرض است

#گوشت_گاو به شدت #سودا_زا بوده و خون را #غلیظ می ‌کند و برای #کبد مضر است و استفاده از آن سبب #تیرگی_پوست_صورت، #افسردگی، #وسواس، #جذام، #واریس، بزرگ شدن #طحال و ورود زرد آب به #روده و بیماری‌های سوداوی می‌شود.

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.