👈 آیا می دانید که در ۳ ماهه اول بارداری نباید گلپر خورد؟!
💠گلپر یکی از معروفترین گیاهان در طب سنتی برای درمان بیماریهای گوارشی بهخصوص نفخ محسوب میشود…
🔹گلپر، هضمکننده غذا و تقویتکننده معده است. برای بهره بردن از خواص ضدنفخ گلپر، بهتر است یک گرم از پودر دانههای این گیاه را همراه رازیانه بعد از غذا و با آخرین لقمه به اندازه نصف قاشق غذاخوری بخورید.
🔸از آنجا که گلپر طبیعت گرم و خشکی دارد، افراد گرم مزاج باید دانههای این گیاه را یک شب در سرکه بخوابانند و بعد از ۲۴ ساعت و خشک شدن دانهها، آن را در روز، پودر و استفاده کنند.
🔻غیر از خواص درمانی از دیگر کاربردهای گلپر در طب سنتی، تلطیف گوشتها بهخصوص گوشت آبزیان و ماهی است و توصیه میشود به عنوان ادویه در پخت ماهی از گلپر استفاده کنید.
🌀اما مصرف بیش از ۲ گرم گلپر در روز در دوران بارداری بهخصوص ۳ ماهه اول جایز نیست
گاهی مصرف گلپر در افراد گرم مزاج باعث سردرد میشود، در این صورت میتوانند گلاب بو کنند تا سردردشان رفع شود.
@soroshesalamati