🔰 مویز ؛ دوست کبد و معده
🔸در طب ایرانی خوراکیهایی مانند مویز و کشمش در عین حال که یک غذای سالم و طبیعی هستند اثر درمانی نیز دارند.
🔹مویزهای پر گوشت که هستههای کم و کوچک دارند، بهترند.
🔸خود مویز طبع گرم و دانه آن طبع سرد و خشک دارد مویز هر چه شیرینتر باشد گرمتر است.
🔹مویز بر کاهش عصبانیت، تقویت قلب، کبد ،معده و حافظه موثر بوده و برای مثانه و کلیه مفید دانسته شده است به طوریکه ابن سینا در کتاب قانون مویز را دوست کبد و معده میداند.
🔸مویز برای کسانی که میخواهند به طور سالم چاق شوند غذایی مناسب است.
🔹خوردن گاه به گاه مویزی که دانه آن خارج شود برای سالمندان مناسب است.
⚠️اگر مویز با دانهاش خورده شود باید دانه به خوبی جویده شود در این صورت مویز برای اسهال و ضعف کبد مفید است ولی خوردن دانه آن برای کسانی که زخم دستگاه گوارش دارند مضر است.
🖊دکتر پریسا جعفری (متخصص طب سنتی ایران )
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈