آخرین مطلب

باقلا و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

🔰 قند خون و باقالی کار بلد!

🔹باقالی از خانواده حبوبات است، سرشار از فیبر و ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن

🔸پروتئین، کلسیم، پتاسیم و ویتامین ها از آن یک ماده غذایی قابل توجه در جلوگیری از رخ داد فشار خون، کم‌ خونی، پوکی استخوان و دردهای مفصلی ساخته‌اند.

🔹فیبر آن همچون معجزه‌ای است که دوست دار دستگاه گوارش است، بلد است قند خون را تنظیم کند پس خوراکی خوبی در دیابت محسوب می‌شود.
🔸همراه گوشت که پخته می‌شود، و به خصوص اگر شوید به آن اضافه شود، اصلاح شده از میزان نفخ آن و سردی آن کاسته می‌شود.
برخی افراد با تشخیص فاویسم به آن حساسیت دارند که باید از آن دوری کنند.

⚠️به سبب مقادیر قابل توجه فیبر در کاهش چربی خون و کاهش اولین اسید نیز موثر است. پس مبتلایان به نقرس که محدودیت در بسیاری از حبوبات دارند، به باقالی حواسشان باشد.

باقالی آب‌پز با کمی سرکه و گلپر
باقالی پلو با شوید و گوشت و کمی زعفران
و یا خورش باقالی که بدون برنج سرو می‌شود، اگر در رژیم کاهش وزن هستید به این شکل میل کنید.

💪یک لیوان باقالی پخته ۷۵ کالری دارد.

🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایران)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine