🔰تدابیر کنترل فشار خون در بهار
🔸علاوه بر غذاهای شور، زیادهروی در مصرف شیرینیها حتی شیرینیهای طبیعی نظیر خرما، انواع شیره مثل انگور، توت و خرما و ارده نیز میتوانند باعث پرفشاری خون شود.
✔️توصیه میشود: از مصرف افراطی شیرینیهای قنادی و حتی شیرینیهای طبیعی نظیر ارده، خرما و شیرهها پرهیز کنید.
✔️همچنین بیشتر از چاشنیهای با مزهی ترش ملایم طبیعی نظیر آلوبخارا، تمرهندی، شربت عناب، سکنجبین و شربت آبلیمو استفاده کنید.
✍️دکتر آیسان نوزاد (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈