آخرین مطلب

فشارخون بالا و روشهای کنترل آن بر مبنای طب سنتی

🔰تدابیر کنترل فشار خون در بهار

🔸علاوه بر غذاهای شور، زیاده‌روی در مصرف شیرینی‌ها حتی شیرینی‌های طبیعی نظیر خرما، انواع شیره مثل انگور، توت و خرما و ارده نیز می‌توانند باعث پرفشاری خون شود.

✔️توصیه می‌شود: از مصرف افراطی شیرینی‌های قنادی و حتی شیرینی‌های طبیعی نظیر ارده، خرما و شیره‌ها پرهیز کنید.

✔️همچنین بیشتر از چاشنی‌های با مزه‌ی ترش ملایم طبیعی نظیر آلو‌بخارا، تمر‌هندی، شربت عناب، سکنجبین و شربت ‌آبلیمو استفاده‌ کنید.

✍️دکتر آیسان نوزاد (متخصص طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈