خونریزی بیش ازحد واژینال در دختران و زنان بالاخص درایام ماه مبارک رمضان و سفرهای زیارتی
۱- پستانها با دست بالا گرفته و زیران که سینه میشه روغن بادام شیرین یا روغن زیتون بمال و سپس فقط دودقیقه بادکش 🔻
۲- سویق عدس روزی یک قاشق به هرشکل خوردنش بلامانع
۳- گوشتها ( خورشت و آبگوشت و کتلت گوشتی و بالاخص کباب ها ) با پودر سماق زیاد
۴- پهلوها روغن زیتون مالیده و دودقیقه بادکش تا ۷ روز
۵- نصف قاشق چایخوری کمتر نشاسته با یک لیوان شیرگاو جوشیده با یک زرده تخم مرغ ( محلی بهتره ) با اندکی عسل با هم مخلوط و باید با میل مصرف شود و روزی یکبار
۶- منبعد بعدازپاکی از پریودی ، همان شب نزدیکی نشود تا دهم تا دیواره حوضچه رحم از لرزش کاملا افتاده باشه
۷- عدس ، پوست انارخشک شده ، برگ مورد ، گلنار فارسی رانرم کنید و باسرکه ترکیب نموده روی ناحیه زهار رحم ( روی پوست رحم همان آنه) ببندید.
۸- بارهنگ ، گل همیشه بهار ، انجبار ، سماق نکوبیده ، همه را نیم کوب کرده روزی سه بار و هربار یک قاشق غذاخوری از دارو رادر ۱/۵لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان بماند ، صاف کنید ، شیرین کرده و میل کنید.
۹- -تمام گیاه گزنه را یک قاشق دم کنید
۱۰- سیب زمینی را در روغن زیتون بکربرشته و میل شود
۱۱– دم کرده بومادران سفید(هم برگ و هم گل) مثل چای درست شده و روزی یک تا سه لیوان
۱۲ -دم کرده گیاه سداب روزی یک قاشق به روش چای درست شود
۱۳- -آب هویج+عسل+یک قاشق چایخوری نشاسته روزی دو لیوان( اگر میل با نشاسته تردید است کمترمخلوط شود )
۱۴–استفاده از غذاهای غلیظ فقط و فقط در هنگام خونریزی رحم بعنوان سودا کنتده رحم استفاده شود :حلیم , عدسی,عدس پلو,آش کاچی,چای غلیظ سیاه ,کله و پاچه
۱۵- روش تهیه سویق عدس درمنزل : استفاده از سویق عدس(عدس را پخته و آب آن را گرفته و دور میریزیم ,عدس را خشک میکنیم و بعد از خشک شدن تفت میدهیم تا برشته شود ,عدس را پودر می کنیم) پودر حاصله را روزی یک یا دو بار یک قاشق مرباخوری تا غذاخوری دو ساعت بعد از غذا(میان وعده)مصرف کنید.
۱۶- پرهیز از تغدیه خیلی گرم و استمرارش مثل گوشت شتر و گوشت گوسفند مستمر( مگر با پودرسماق زیاد + یا استفاده ازادویه جات و سیرزیاد ( ممنوع هستند )
۱۷ -دم کرده برگ بارهنگ روزی یک قاشق مثل چای
۱۸- -دم کرده زرشک پلویی که برعکس زرشک سیاه قابض ( بسته کننده) رحم و خونریزی رحم است
۱۹- شربت انار و رب ملس ان روزی یک قاشق
۲۰- شربت میوه به و مربای به و حتی آب میوه به
۲۱ – صبحانه یک لیوان شیر جوشیده شده گاو با عسل و همراه مربای میوه به
۲۲– دود دادن عنبر نسارا ( فقط پشگل الاغ ماده) روزی یک الی دو دانه تا ۷ روز
۲۳- 💊💊بسیارمهم و کاربردی بنام آبزن (نشستن در جوشانده گیاه):
آبزن پوست انار شسته شده +پوست میوه بلوط (جفت بلوط)+مازو همه را مساوی با هم بجوشانید صاف کنید و در آن بنشینید روزی یکبار
۲۴- اب سیب درختی با پوستش روزی چندلیوان
⛔️⛔️پرهیزات::
فست فود-قند و شکر -اسانس های شیمیایی-گرمی جات زیاد –ادویه- اب یخ
🔕🔕برای زنان باردار این موارد ممنوع
http://tajarobteb.ir/?s=خونریزی+رحم