💊💊💊💊ویار دوران حاملگی:
الف. تهوّع، اُغ زدن، استفراغ:
۱٫ کسانیکه (حتّی زن حامله) قبل از غذا خوردن یا به محض دیدن غذا استفراغ میکنند، آبغورۀ طبیعی قبل از غذا مصرف کنند،
۲٫میوۀ انار بعلّت داشتن ویتامین B6 ضِدِّ تهوّع بودهو درمان ویار زنان باردار استو همچنین در درمان لکهای قهوهای و سیاهِ پوست مفید است، و خوردن انار میخوش(انار ترش و شیرین= رُمّان المُزّ) جهت رفع ویار بسیارمفیداست. (توجه: اگر یبوستدارید، بجایِ انار، یکاستکان آبِ انار بنوشید)،
۳٫ ضدّ ویار زنان حامله و ضدّ تهّوع و ضدّ اُغ زدن و ضدّ استفراغ، قبل از غذا دمکردۀ سبزی سُوسَنبر(چای نعنا فلفلی)، بعد از غذا راه برود سپس یک استکان آب سیب رسیدۀ شیرین (اگر نفخ یا یبوست ندارد یک عدد سیب رسیده بخورد) سپس راه برود و نصف استکان عرقِ نعنا بخورد،
۴٫ درمان استفراغ خونی: مخلوط آب تازۀ سبزی تَرِه + آبغورۀ طبیعی،
۵٫درمان ویار شدید: قبل از غذا آبغورۀ طبیعی، بعد از غذا انار شیرین با پردۀ نازک روی دانهها بخورد،
۶٫در بعضی از زنان حاملۀ دارای ویار، بو کردن پوست پرتقال و سپس خوردن یک چهارم پرتقال ضدّ ویار است.
ب. درمان هوسهای نامعقول در دوران بارداری:
۱ـ برای درمان تمایلات بیجا (ویار) در دوران بارداری مخصوصاً میل به خاک خوری، گچ خوری، زغال خوری و…، بایستی صبح، ظهر و شب، هر دفعه مقداری ربّ انار شیرین یا ربّ انار ترش طبیعی بخورد، همچنین مصرف مخلوط آب انار شیرین طبیعی و آب انار ترش طبیعی، برای رفع ویار زنان باردار بسیار نافع میباشد،
۲ـ خوردن میوۀ بِه رسیده و فرآوردههای آن، میل به خاک و گِل خوردن را برطرف میکند و پیشگیری از سِقط جنین نموده و عرق بدن را خوشبو نموده و مقوّی قلب و أعصاب است.
http://tebolmasoomin.blogfa.com/post/36
سایت دکتر طب سنتی علامه ضیایی
🟢ویار بارداری🟢
♦️مثل هر مساله ای در طب سنتی، ابتدا باید به سمت اصلاح مزاج رفت. در بسیاری از موارد اگر اصلاح مزاج به درستی انجام شود، مساله تهوع های حاملگی هم رفع می شود یا به ندرت اتفاق می افتند. به عنوان مثال فرد با مزاج گرم و خشک بایستی از مواد با مزاج گرم و خشک و بالعکس فرد با مزاج سرد و تر از مواد با مزاج سرد و تر بایستی پرهیز کند
.
♦️به همین علت است که افراد مختلف با مزاج های متفاوت به مواد غذایی مختلف ویار پیدا می کنند. ویار می تواند مربوط به تجمع اخلاط و مواد زائد در معده همچون صفرا، سودا یا بلغم باشد.
♦️در تجمع صفرا دهان تلخ بوده، رنگ و رو نسبتا زرد و احساس داغی در بالاتنه وجود دارد و درمان آن، مصرف سکنجبین ملس، آب انار یا غوره یا آلبالو است. در تجمع سودا، حالت گسی و بد طعمی دهان وجود داشته و درمان آن، مصرف ماءالعسل، سکنجبین نعنایی شیرین، حریره و شیره بادام، ماءالجبن افتیمونی است.
♦️در تجمع بلغم، احساس سنگسنی سر و معده و پف آلودگی و امدن آب از دهان وجود داشته و درمان آن، مصرف عسل یا کمی زنجبیل یا مربای به یا کمی دم کرده نعنا یا بابونه است.
📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
👇👇👇
@DrMirghazanfa