آخرین مطلب

ترش و سوزش معده و راهکارهای طب سنتی

📚📚📚ترش کردن معده
ترش کردن یعنی معده دریچه ان سست و گشادشده و غلظت خون و تنبلی درگوارش
قبل ازشروع غذاها به اندازه یک گندم نمک
قبل ازغذاها نصف استکان کمتر عرق نعنا
یک ساعت بعد ناهاریا افطارت این عرقها را فقط و فقط از هرکدام یک قاشق مخلوط و میل کن ( عرق بومادران و عرق زنیان و عرق هل و عرق بابونه و عرق بادرنجبویه وعرق پونه و عرق اویشن مبادا دوز را زیاد کنی ) .
مربای بالنگ صبحانه
ماساژ روی فم معده تاناف روزی تا شش بار بدون روغن مالیدن

دمنوش پونه بسیار تاثیرگدار است