درمان کم کاری تیروئید :
سردی هاراکاهش دهید.
چای رابا دارچین یازنجبیل بنوشید.
صبحانه ارده باشیره انگور بخورید.
شبهاعطرهای گرم را استشمام کنیدیاجلوی بینی بمالید.
درمان اصلی آن بادکش زیرگلو(۱۴مرتبه).
دانه های اسپندبه طورسالم، شبی یک قاشق چای خوزی باآب بلعیده شود.
برای حالتهای روانی مختلف بایدچه بخورید؟
اگرغمگین هستید:
غذاهایی که دارای امگا۳ و ویتامین D هستند مثل : تخم بَزرَگ و ماهی های چرب مثل قزل آلا بخورید.
اگردر سختی هستید:
غذاهایی غنی از ویتامین C مثل : گوجه فرنگی، آناناس، توت فرنگی، کیوی، فلفل سبز و کلم میل کنید.
اگر استرس دارید:
غذاهایی غنی از ویتامین های گروه B مثل قزل آلآ یا میگو یا یک کاسه بزرگ ماست کم چرب بخورید.
اگرعصبانی مزاج هستید:
غذاهای پتاسیم دار مثل : موز، آووکادو، ذرت، سیب زمینی و لوبیا سفید بخورید.
اگربی خوابی به سرتان می زند:
غذاهای غنی از منیزیم مثل نخود، عدس،
جو دوسر، تخم کدو و اسفناج میل کنید.
شش بیماری که با سرما به سراغتان می آید:
۱ خشکی پوست.
۲ مخملک.
۳ بیماری قلبی.
۴ سینوزیت.
۵ اوریون.
۶ سرماخوردگی و آنفلوآنزا.
یکی از خوراکیهایی که بین ایرانیان طرفداران بسیاری دارد و به اشکال متفاوت در طبخ غذاها استفاده میشود، برنج است.
برای کاهش عوارض منفی این غذا افزودن برخی ترکیبات پیشنهادمی شودکه از خاصیت چاقکنندگی آن کم میکند.
وقتی مزاج غذایی سرد و تر باشد، مصرف آنها باعث چاقی خواهد شد.
برنج چنین مزاجی دارد. این ماده غذایی انباشتی از نشاسته است، درواقع برنج یکی از عوامل اصلی چاق شدن و ابتلا به کبدچرب محسوب میشود.
افزودن شوید، میخک، سبزیپلو، زیره، زعفران، میخک، کشمش وخرما به برنج باعث اصلاح مزاج این ماده خوراکی می شودو کمتر باعث چاقی می شود.
زیره علاوه بر کاهش سردی برنج، باعث کاهش نفخ شده و به هضم بهتر غذا کمک میکند، عملکرد دستگاه گوارش را بهبود میبخشد و در سوختوساز چربی نقش موثری دارد.
میخک باعث کاهش دردهای عصبی و همچنین کاهش دردهای گوارشی و کولیک میشود.
ضمناً افزودن سبوس به برنج هم در کاهش خاصیت چاقکنندگی برنج موثر است.
برنج را با خورشهای گرم بخورید
اگر جزو افرادی هستید که تمایلی به افزودن زیره و میخک به برنج ندارید، بهتر است بیشتر برنج را به صورت مخلوط سبزیجات مصرف کنید.
میتوانید بسته به نوع خورش با افزودن ادویه مناسب با مزاج گرم و خشک، مزاج برنج را اصلاح کنید.
مثلا به خورش قیمه یا قیمه بادمجان حتما زعفران یا زردچوبه و دارچین، و به خورش قورمه سبزی، فلفل سیاه اضافه کنید.
ازکانال پرفسور سوزنچی