💊درمان کم کاری تیروئید :
👈سردی هاراکاهش دهید.
✍️چای رابا دارچین یازنجبیل بنوشید.
✍️صبحانه ارده باشیره انگور بخورید.
✍️شبهاعطرهای گرم را استشمام کنیدیاجلوی بینی بمالید.
✍️درمان اصلی آن بادکش زیرگلو(۱۴مرتبه).
✍️دانه های اسپندبه طورسالم، شبی یک قاشق چای خوزی باآب بلعیده شود.
برای حالتهای روانی مختلف بایدچه بخورید؟
🔹اگرغمگین هستید:
غذاهایی که دارای امگا۳ و ویتامین D هستند مثل : تخم بَزرَگ و ماهی های چرب مثل قزل آلا بخورید.
🔹اگردر سختی هستید:
غذاهایی غنی از ویتامین C مثل : گوجه فرنگی، آناناس، توت فرنگی، کیوی، فلفل سبز و کلم میل کنید.
🔹اگر استرس دارید:
غذاهایی غنی از ویتامین های گروه B مثل قزل آلآ یا میگو یا یک کاسه بزرگ ماست کم چرب بخورید.
🔹اگرعصبانی مزاج هستید:
غذاهای پتاسیم دار مثل : موز، آووکادو، ذرت، سیب زمینی و لوبیا سفید بخورید.
🔹اگربی خوابی به سرتان می زند:
غذاهای غنی از منیزیم مثل نخود، عدس،
جو دوسر، تخم کدو و اسفناج میل کنید.
شش بیماری که با سرما به سراغتان می آید:
۱ خشکی پوست.
۲ مخملک.
۳ بیماری قلبی.
۴ سینوزیت.
۵ اوریون.
۶ سرماخوردگی و آنفلوآنزا.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
✍️یکی از خوراکیهایی که بین ایرانیان طرفداران بسیاری دارد و به اشکال متفاوت در طبخ غذاها استفاده میشود، برنج است.
👈 برای کاهش عوارض منفی این غذا افزودن برخی ترکیبات پیشنهادمی شودکه از خاصیت چاقکنندگی آن کم میکند.
✍️وقتی مزاج غذایی سرد و تر باشد، مصرف آنها باعث چاقی خواهد شد.
برنج چنین مزاجی دارد. این ماده غذایی انباشتی از نشاسته است، درواقع برنج یکی از عوامل اصلی چاق شدن و ابتلا به کبدچرب محسوب میشود.
👈 افزودن شوید، میخک، سبزیپلو، زیره، زعفران، میخک، کشمش وخرما به برنج باعث اصلاح مزاج این ماده خوراکی می شودو کمتر باعث چاقی می شود.
✍️زیره علاوه بر کاهش سردی برنج، باعث کاهش نفخ شده و به هضم بهتر غذا کمک میکند، عملکرد دستگاه گوارش را بهبود میبخشد و در سوختوساز چربی نقش موثری دارد.
✍️میخک باعث کاهش دردهای عصبی و همچنین کاهش دردهای گوارشی و کولیک میشود.
ضمناً افزودن سبوس به برنج هم در کاهش خاصیت چاقکنندگی برنج موثر است.
🍲برنج را با خورشهای گرم بخورید
اگر جزو افرادی هستید که تمایلی به افزودن زیره و میخک به برنج ندارید، بهتر است بیشتر برنج را به صورت مخلوط سبزیجات مصرف کنید.
✅میتوانید بسته به نوع خورش با افزودن ادویه مناسب با مزاج گرم و خشک، مزاج برنج را اصلاح کنید.
👈مثلا به خورش قیمه یا قیمه بادمجان حتما زعفران یا زردچوبه و دارچین، و به خورش قورمه سبزی، فلفل سیاه اضافه کنید.
📚ازکانال پرفسور سوزنچی