آخرین مطلب

کبک و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

✅ کبک

✍️در کتاب قانون آمده است که لطیف ترین گوشت ها، گوشت کبک می باشد؛
غذاییت گوشت کبک خیلی زیاد است یعنی خاصیت و کیفیت بالایی را داراست و سریع الهضم می باشد.

معمولا کسانی که بیمار شده و بنیه ضعفی پیدا می کنند و یا بچه ها، پیرها و کسانی که ضعف سیستم ایمنی دارند از این گوشت می توانند به راحتی بهره ببرند و همچنین گوشت کبک خون خوب و مناسبی برای بدن تولید می کند.

مصرف آن برای بیمارانی که دچار سکته شده اند یا برای کسانی که بیماری سرد مغزی دارند خصوصا برای تشنج و صرع بسیار توصیه شده است، در کل برای بیماری ها با ادویه جات مناسب به صورت سوپ یا کبابی و در غذاهای مختلف مفید و موثر است و قوت بدن را برمی گرداند.

↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f