آخرین مطلب

آسم درمانی بر مبنای طب سنتی

💊💊☘️ آسم درمانی برمبنای طب سنتی

روش درمان
الف) دوسین (یک واحد سیاه دانه نیم کوب + ۳ واحد عسل) روزی دو قاشق مرباخوری هر ۱۲ ساعت (۴۰ الی ۱۲۰ روز)
ب ) قلیان نعنا بدون دود روزی نیم ساعت (قلیانی که در پایه آن به جای آب عرق نعنا ریخته می شود ضمنا نیازی به دود و تنباکو و … ندارد)
توجه:
اگر بخواهید با دود بکشید باید به جای تنباکو از برگ زیتون استفاده نمایید. (۴۰ الی ۱۲۰ روز)

ج) ترک و یا کاهش غذاهای سرد مخصوصا سودازا ها (۴۰ شب)
د) بادکش ریه یک شب در میان ۲۱ مرحله
ه) حجامت عام ۱ الی ۳ مرحله ماهی یکبار بسته به شدت بیماری
🔻توجه:
در آسم های شدید می توانید هفته ای ۳ لیوان (دو هفته) از ادرار شتر شیرده استفاده نمایید*.

//////////////////////////////////////////

🔰 توصیه‌های عمومی طب سنتی برای بیماران مبتلا به آسم

توصیه‌ها:
✅تاکید بر ورزش روزانه و منظم (پیاده روی ،کباده کشیدن ،کمان گیری نرم ،آواز خواندن ابتدا با صدای آهسته و به تدریج بلندی صدا)
✅تنفس طبی همراه با حبس هوای تنفسی در ریه
✅بوییدن سیب، زعفران و گلاب
✅پوشاندن سر بخصوص در هنگام خواب با سرپوش نازک و نخی
✅رفع یبوست (مصرف سوپ جو با الو و اسفناج، مصرف انجیر، ماساژ شکم در جهت عقربه های ساعت صبح و شب و…)
✅استراحت مناسب و کافی جسمی و روانی
✅بهتر است تا دو ساعت بعد از غذا آب نوشیده نشود،هرچقدر فاصله نوشیدن آب تا غذا خوردن بیشتر باشد و هر چه، مقدار آب مورد مصرف، کمتر باشد، بهتر است،بهتر است آب با دمای معمولی، جرعه جرعه میل شود و فرد به یکبار سیراب نشود، میتواند از ماءالعسل به جای آب استفاده کند.

✅غذا سبک، کم حجم و مقوی، صرف غذا با تمرکز و جویدن صحیح
✅در وعده صبحانه:زرده تخم مرغ عسلی ،نان برشته با عسل مربای به مربای سیب مربای هویج مربای بالنگ مربای انجیر (بهتر است میوه مربا در صافی ریخته شده تا از شیره جدا و سپس میوه مربا مصرف شود.)
✅در برنامه غذایی هفتگی نخود آب باشد.
✅میا ن وعده: شیربادام ،شربت سکنجبین ،فالوده سیب، انجیر، مویز

پرهیزات:
⛔️پر خوری، درهم خوری، خوردن غذا قبل از احساس گرسنگی و یا گرسنگى مفرط
⛔️خواب نیمروز، خوابیدن به پشت، خواب زیاد
⛔️در معرض هوا ، باد یا آب سرد بودن
⛔️مالیدن روغن به سر
⛔️مصرف سیر، پیاز، تره، ترب،پیازچه،شاهی،گردو و پنیر کهنه، غذاهای نفاخ
⛔️خوراکی های غلیظ: نان خمیری، ماکارونی، لازانیا، رشته، رشته فرنگی، پیتزا، پنیر پیتزا، الویه، ماهی، سس مایونز، سیب زمینی، حلیم، آش رشته، کله پاچه، گوشت گاو،فست فود ، گوساله، سوسیس و کالباس، تن ماهی، غذاهای کنسروی، ژله،
⛔️خوراکی های شور، ترش، سماق، زرشک، پنیر خشک، عدس، سنجد، گلابی و… غذاهای خشک و سرخ کرده، ادویه جات تند، قارچ، بادمجان
⛔️آب سرد و نوشیدنی های همراه با یخ، چای غلیظ، نوشابه و آبمیو ه های صنعتی
⛔️حمام رفتن بلافاصله بعد از غذا
⛔️فعالیتها و ورزش های سنگین

🖊دکتر بتول خیاط زاده (متخصص طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈