💊💊💊✅ دو اکسیر استخوان ساز که کل سال باید از آن بهره برد
👈 غذای ساق و استخوان بندی و ساختار بدن برای کهنسالان، میانسالان کودکان و زنان انجیر است!
👈 اگر بخواهیم مداوم مصرف کنیم شبی یک عدد مناسب است اما اگر بیماری مربوط به استخوان داشته باشیم روزی ۷ عدد مصرف می کنیم تا به تعادل برسیم.
👈 یک انسان اگر بخواهد استخوان بندی سالمی داشته باشد باید سالی ۳۶۵ عدد انجیر میل کند.
👈 سنجد پس از انجیر است. روزی یک عدد سنجد (یا یک قاشق پودر سنجد) با هسته میل کنید. اینقدر بمکید تا مغز هسته جذب شود.
👈 قدما روی حکمت کار انجام می دادند. سنجد جزو غذاهای هفت سین ضروری کل سال بود به این دلیل که گوشتش گوشت، پوستش پوست و هسته اش استخوان می رویاند.
«برگرفته از بیانات ارزنده حکیم حسین خیراندیش، پدر طب سنتی»
💠 کانال طب سنتی سورِنا
👇👇👇👇
🌐 @SorenaNews
براینکه دل درد از خوردن سنجد برای پیران و افراد معده ضعیف رخ ندهد بهتراست امروز پودرش مثلا یک قاشق خیس کرده و فردا بعد از صبحانه با عسل میل شود و مطلقا استراحت نشود