دو اکسیر استخوان ساز که کل سال باید از آن بهره برد
غذای ساق و استخوان بندی و ساختار بدن برای کهنسالان، میانسالان کودکان و زنان انجیر است!
اگر بخواهیم مداوم مصرف کنیم شبی یک عدد مناسب است اما اگر بیماری مربوط به استخوان داشته باشیم روزی ۷ عدد مصرف می کنیم تا به تعادل برسیم.
یک انسان اگر بخواهد استخوان بندی سالمی داشته باشد باید سالی ۳۶۵ عدد انجیر میل کند.
سنجد پس از انجیر است. روزی یک عدد سنجد (یا یک قاشق پودر سنجد) با هسته میل کنید. اینقدر بمکید تا مغز هسته جذب شود.
قدما روی حکمت کار انجام می دادند. سنجد جزو غذاهای هفت سین ضروری کل سال بود به این دلیل که گوشتش گوشت، پوستش پوست و هسته اش استخوان می رویاند.
«برگرفته از بیانات ارزنده حکیم حسین خیراندیش، پدر طب سنتی»
کانال طب سنتی سورِنا
@SorenaNews
براینکه دل درد از خوردن سنجد برای پیران و افراد معده ضعیف رخ ندهد بهتراست امروز پودرش مثلا یک قاشق خیس کرده و فردا بعد از صبحانه با عسل میل شود و مطلقا استراحت نشود