آخرین مطلب

فالوده سیب در طب سنتی ایرانی

💊💊🔰فالوده سیب🍎

🔻در مکتب طب ایرانی سیب قرمز شیرین طبیعت #گرم و #تری دارد و نام دیگرش تفاح است و جنت فردوس و باغ فردیس اشاره به باغهای سیب دارد، غذایی دوایی است که خواص ویژه ای دارد .
🔹یعنی هم مقداری از نیازهای تغذیه ای و هم مقداری از انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند هم خواص ضد سم نیز دارد .

🔸سیب مقوی و مفرح است و در بیماریهای روده و ریه ،…، دیابت مفید است ، بصورتهای مختلفی میتوان آنرا تجویز کرد .

۱⃣میوه سیب
۲⃣آب سیب
۳⃣مربای سیب
۴⃣سیب خشک
۵⃣دمنوش سیب
۶⃣سویق سیب
۷⃣کمپوت سیب
۸⃣مارمالاد سیب
۹⃣حلوای سیب
۰⃣۱⃣فالوده سیب

🔹فالوده سیب ترکیبی ست که از مهمترین خصوصیاتش تقویت اعضای رئیسه ( مغز، قلب و کبد ) و ایحاد تفرح است یعنی نشاط آور و سرحال کننده است و برای کسانی که اغلب دچار استرس و نگرانی هستند در کنار درمانهای مشاوره ای با دارو درمانی مفید است .

🔸در شرایط تنش زای موقتی مانند دوره امتحانات ، دوره های پرتنش ، یا افرادی که فعالیت های ذهنی بالایی دارند مفید است، دو دوران نقاهت که فرد یک دوره بیماری حاد را طی کرده ،برای بازیابی قوای جسمی و روانی مفید است .

🍎پایه فالوده سیب دو عدد سیب قرمز شیرین پوست کنده و رنده شده است که دو تا چهار قاشق غذاخوری گلاب به آن افزوده میشود .

🌹گاهی دو قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج یا دو قاشق غذاخوری عرق بیدمشک یا عرقیات مناسب نیز تجویز می شود .

🍯در تقویت بیشتر ،یک قاشق مرباخوری یا غذاخوری عسل و برحسب مورد کمی زعفران دم کرده به این فالوده اضافه می شود .

🖊دکتر مجید سلطانپور( متخصص طب ایرانی)

🆔 @drmmohebbi🌸