آخرین مطلب

پنیر و خمیر پیتزا و مضراتش بر مبنای طب سنتی

‼️‼️‼️آیا میدانید پنیر و خمیر پیتزا باعث ایجاد سده های کبدی، یبوست، افزایش سودا، کبد سوداوی می شود!؟ بیاییم برای سلامت خود و خانواده، غذاهای فرنگی را کنار بگذاریم »»راه سلامت»»
@sinohehsamdaliri

//////////////////////////////////

🌭ساندویچ و 🍕پیتزا

🍔ساندویچ و پیتزا به خاطر داشتن سوسیس و کالباس، بیماری‌های مختلفی را باعث می‌شوند. خمیر پیتزا چون از آرد نول تهیه می‌شود، بعد از مصرف در روده تبدیل به قند شده و تولید الکل می‌کند که می‌تواند موجب بیماری میگرن شود.

🍔از دیگر عوارض ناشی از این غذاها بیماری‌های پوستی، عصبی و یبوست است که خود عوارضی مانند بواسیر، شقاق مقعد و بیماری کولیت یا قولنج روده و… را به دنبال دارد.

‼️نکته: پنیر پیتزا و پنیرهای مشابه که در اثر ماندن و تخمیر زیاد حالت کش‌دار پیدا می‌کنند، سودازا می‌باشند.

🍔مصرف انواع پیتزا، پاستا، سس مایونز و انواع طعم دهنده‌های صنعتی با افزایش خطر سرطان پستان در سنین یائسگی همراه است.

✅توصیه می‌شود به جای آن‌ها از فلافل که از غذاهای مفید و سنتی ایرانی می‌باشد، استفاده شود؛ به شرط اینکه در روغن سالم سرخ شود.

📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی، دکتر غلامرضا کرد افشاری و همکاران
Cottet V, Touvier M, Fournier A & et al…

@mahdyarteb