آخرین مطلب

مغزهای گیاهی و خاصیت های آنها بر مبنای طب سنتی

🔷مزاج_مغزهای_گیاهی:👇👇

🔸 بادام هندی: گرم و خشک
🔸 گردو: گرم و خشک
🔸بادام درختی: کمی گرم و تر
🔸 پسته: گرم و خشک
🔸 بادام زمینی: گرم و تر
🔸 بادام کوهی:گرم و خشک
🔸 کنجد: گرم و تر
🔸شاهدانه: گرم و خشک
🔸تخمه آفتابگردان: گرم و تر
🔸 تخمه کدو: سرد و تر
🔸 تخمه هندوانه: سرد و تر
🔸 تخمه خربزه: گرم و تر
🔸 چلغوز: خیلی گرم و خشک

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید

////////////////////////////

#مزاج #مغزهای گیاهی

✍️ #بادام هندی گرم و خشک
✍️ #گردو گرم و خشک
✍️ #بادام درختی کمی گرم وتر
✍️ #پسته گرم و خشک
✍️ #فندق گرم و خشک
✍️ #نارگیل گرم و خشک
✍️ #بادام زمینی گرم وتر
✍️ #بادام کوهی گرم و خشک

✍️ #بنه (پسته کوهی) گرم و خشک
✍️ #چلغور خیلی گرم و خشک
✍️ #کنجد گرم وتر
✍️ #شاه بلوط سردوخشک
✍️ #خشخاش سردوخشک
✍️ #شاه دانه سردوخشک
✍️ #انچوچک (دانه نوعی گلابی وحشی) معتدل
✍️ #تخمه آفتاب گردان گرم وتر

✍️ #تخمه کدو سرد و تر
✍️ #تخمه هندوانه سرد و تر
✍️ #تخمه خربزه گرم وتر
✍️ #تخمه طالبی گرم وتر
✍️ #تخمه گرمک سرد و تر
✍️ #تخمه دست انبو گرم وتر
✍️ #بزرک قهوهای گرم وخشک
✍️ #بزرک سیاه گرم وخشک

✍️ مغزها خصوصا (گردو،بادام،فندق،پسته) از ٢٠ نوع پروتئین برخوردار هستند که نیازمندیهای بدن را مرتفع نموده و چهار برابر گوشت ایجاد انرژی مینماید
✍️ بهتر است که در رژیم غذای روزانه گنجانده شود تا احساس کمبود در بدن نشود. بهترین روش استفاده از چهار مغز بصورت شیرهای گیاهی است.
✍️ یا بصورت یک وعده غذا باکمی عسل یا خرما و یا کشمش و توت خشک و یک عدد میوه فصل استفاده شود.
✍️ توجه: باید دقت شود که مغزهاخام وتازه باشند.
✍️ برای نگهداری مغزها از جای خشک و خنک استفاده میکنیم.
@soroshesalamati