آخرین مطلب

سرماخوردگی و باید و نباید ها بر مبنای طب سنتی

[ Photo ] باید و نبایدهای غذایی در سرماخوردگی

۱️⃣ با اولین علایم سرماخوردگی، #پرخوری را کنار بگذارید!

۲️⃣ تا درمان کامل سرماخوردگی از مصرف #غذاهای_سنگین، چرب، تند و ترش، ماست، بستنی و خوراکی های خیلی سرد خودداری کنید.

۳️⃣ در صورت داشتن تب، از مصرف چند دسته خوراکی #پرهیز کنید: شیر، گوشت قرمز و میوه های آبداری مثل هندوانه و خربزه.

۴️⃣ #بهترین_غذا در چند روز ابتدای آبریزش رقیق، سوپ جو یا ترخینه است. هر زمان که احساس گرسنگی یا ضعف کردید یک پیاله از این سوپ را بخورید.
شاید این زمان برای شما، هر یکی دو ساعت باشد.

۵️⃣ #سوپ_سرماخوردگی را با کمی گوشت مرغ تازه، جو پرک، هویج، سبزی تازه جعفری و گشنیز تهیه و با لیمو ترش تازه میل کنید.
افزودن شلغم نیز به این سوپ مفید است. در این سوپ، رشته، قارچ، ذرت، شیر یا خامه نریزید.

@tebiranii

////////////////////////////////////////////

[ Photo ] نسخه‌ی #آنفولانزا پاییز ۹۸
از زبان حکیم حکیم حسین خیراندیش

۱. حجامت گرم کتف ١۴ مرحله
۲. حجامت گرم ریه ١۴ مرحله
۳. دوسین هر ٨ ساعت، ١ ق م
۴. نازیل هر شب ٣ تا ۵ قطره داخل بینی
۵. بخور نعنا
۶. روغن سیاهدانه روی ملاج
۷. سـیر و شـیر یا شـیر و پیاز پخته شده، ١ لیوان شـیر و ١ عدد پیاز یا سـیر هر ١٢ ساعت
۸. سـوپ گندم پخته شده با سبزیجات گرم و عرق یونجه
۹. حجامت قله ریه در صورت اختلال تنفـس
۱۰. حجامت احتقان ریه در صورت اختلال تنفـس
۱۱. حجامت عـام در صورت زمینه قبلی
۱۲. قلیان عرق نعنا هر ٨ ساعت به مدت نیم ساعت

🔹حجامت گرم= بادکش

@tebiranii