آخرین مطلب

کبد و روش تقویت و سالمسازی آن بر مبنای طب سنتی

💊💊🔰چند دستور ساده برای حفظ سلامت کبد

🔻متاسفانه امروزه شاهد افزایش بیماریهای غیر واگیر از جمله بیماری #کبد چرب هستیم.
🔹کبد یکی از اعضای مهم و حیاتی بدن است. که توجه به آن برای سلامتی انسان بسیار اهمیت دارد.
👈هر غذایی که ما می خوریم در کبد تبدیل به خون و موادی می شود که مورد استفاده اعضای مختلف بدن قرار می گیرد.

🔻توصیه های زیر برای کبد سالم👇

🔹غذا را خوب بجویید.
🔸پرخوری نکنید و قبل از اینکه کاملا سیر شوید دست از غذا بکشید.
🔹چند نوع غذا را در یک وعده باهم نخورید .
🔸از روی هم خوردن غذاها و میوه ها پرهیز کنید
🔹استحمام بلافاصله بعد از غذا مضر است.

🔸تشنگی زیاد برای کبد ضرر دارد
🔹در صورت تشنگی آب را جرعه جرعه بنوشید و یک دفعه سر نکشید.
🔸آب بسیار سرد نخورید بخصوص بعد از حمام ،ورزش و پس از جماع
🔹استفاده از مشروبات الکلی برای کبد مضر است.

🔸بلافاصله بعد از غذاخوردن ورزش و فعالیت بدنی سنگین انجام ندهید.
🔹از خوردن غذاهایی که خیلی سرخ شده و سوخته یا خمیری است پرهیز کنید.
🔸از خوردن زیاد شیرینی ها پرهیز نمایید.

🔻اگر مشکل کبدی دارید از جمله کبدچرب👇
از خوردن نانهای فطیر، کله پاچه، ماکارونی، گوشت گاو، سوسیس، کالباس، پیتزا، سالادالویه، آش رشته پرهیزنمایید.

🔻مصرف این خوراکیها برای کبد مفید است👇
🍃مویز
🍃انجیر
🍃فندق
🍃مغزبادام شیرین
🍃پسته
🍃زعفران
🍃دارچین
🍃ماء العسل
🍃سکنجبین
🍃ماء الشعیر

🌸سلامت و تندرست باشید🌸
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

‌🆔 @drmmohebbi🌸