💊💊💊🔰غذاهایی که پوست را خوش رنگ می کنند
.
🌸 زرده تخم مرغ عسلی
🌷 ماءاللحم یا عصاره گوشت
🌸 نخودآب با ماهیچه
🌷 فالوده سیب(سیب رنده شده همراه با گلاب و زعفران و کمی عسل)
🌷 انجیر(خون لطیف و رقیق تولید میکند)
🌸 زعفران و میخک(باعث نشر خون به پوست می شوند)
🌷 قلیه با هویج و پیاز و انگور پخته
🌸 ترب ،تره، پیاز و سیر
🌷 پیاز پرورده در سرکه
🌸مربای هلیله
🌷 زیتون سیاه
🌸 شیر بز
🌷 آب خیسانده نخود
🌸 جوشانده انیسون
🌷 انار شیرین
🌸 گوشت لطیف پرندگان مثل جوجه خروس و بلدرچین
🌷 زوفا
🖋دکتر مریم ایرانزاد اصل (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایرانی
👉 @persianmedicine 👈
/////////////////////////////////////
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
✅چند پیشنهاد عالی برای داشتن یک پوست خوب
✍️برای تمیز نگهداشتن پوست های خشک بهتر است از یک تونیک بسیار ملایم غیر الکلی مثل گلاب برای برطرف کردن اثرات باقیمانده از چربی استفاده نمود.همچنین اگر از خشک شدن بیشتر پوست خود با صابون نگرانید؛ هر از چندگاهی جهت شستشو از شیر استفاده کرده و یا اگر لطافت بیشتری می خواهید با مخلوط سرکه سیب و آب جوشیده به نسبت یک به ده عمل شستشو را انجام دهید.
همچنین به جای صابون از آرد جو دوسر با روغن بادام شیرین استفاده کنید. برای مرطوب نگه داشتن پوست خشک؛ استفاده از روغن ها بسیار مهم است علاوه بر استفاده از کرم های و روغن های مغذی ؛ می توان از ماسک زیر هفته ای یکبار ( یا بر اساس نیاز پوست) شب ها استفاده کرد :
حدود یک مشت آرد جو را با مقداری آب به صورت خمیر درآورده و روی صورت مرطوب به جز اطراف چشم بمالید و بعد از یکساعت پوست را می شوییم. این ماسک خشکی را برطرف و پوست را شاداب می سازد.
📚دکتر سعیده غفاری (متخصص داروسازی سنتی)
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿