💊 مزاج مزه ها
😵مزه شور:
مواد شور گرم و خشک هستند. نمک طعام در رأس این مواد قرار دارد. مصرف به اندازه این مواد، بلغم را از بین میبرد و اشتها را افزایش میدهد.
😡مزه تند:
مواد تند، گرم و خشک هستند، مثل فلفل. مصرف این دسته از مواد برای افراد بلغمی گهگاهی مناسب است اما آثار تحریک کنندهای بر افراد صفراوی مزاج دارد.
😳 بیمزه:
مواد بیمزه سرد و تر هستند، مانند خیار و کدو. مصرف بیش از اندازه آنها انرژی بدن و توان اعضاء را کاهش میدهد.
@soroshesalamati
//////////////////////////////////
💊#رابطه_طعم_غذا_ها_با_میزان_سردی_و_گرمی
😖 طعم تلخ: بسیار گرم است زیرا زبان را بخراشد و اجزاء زبان را از یکدیگر جدا کند.
😮 طعم تند: حرارتش کمتر از تلخ است و زبان را ببرد.
😝 طعم شور: که حرارتش از آن هم کمتر و تیزی در زبان پدید آورد.
😋 طعم شیرین: که نه چندان گرم است که اجزاء زبان را بپراکند و نه سرد است که آن را به هم کشد بلکه معتدل است و در زبان نرمی تولید می کند.
🤨 چرب: که اعتدال آن کمتر از شیرین است.
😕 طعم ترش: که سردی آن از بعدی هم کمتر است و تیزی در زبان پدید آورد.
😒 طعم گس: سردی آن کمتر از بعدی است و زبان را کمتر به هم کشد مانند پوست نازک داخل انار و سنجد رسیده.
😐 طعم قابض: بسیار سرد است و اجزای زبان را به هم کشد مانند پوست انار یا سنجد نارس
@soroshesalamati
#مزاج_مزه_تند
🌶🌶🌶🍲 #تند:
🌿مزاج آن گرم و خشک است.
✔️مواد تند مانند فلفلها متابولیسم بدن را بالا برده و موجب افزایش گرمی در بدن میشود..
✔️خوردن گهگاه آن برای افراد بلغمی(سردوتر مراجان) مناسب است.
✔️زیاده روی در استفاده از این مواد، بازتابی منفی برای افراد صفراوی(گرم و خشک مزاجان) دارد و امکان ایجاد اختلالات عصبی را دربرخی موارد به همراه دارد..
🌿 @TebbolAeme 🌿
//////////////////////////////////////
#مزاج_مزه_تند
🌶🌶🌶🍲 #تند:
🌿مزاج آن گرم و خشک است.
✔️مواد تند مانند فلفلها متابولیسم بدن را بالا برده و موجب افزایش گرمی در بدن میشود..
✔️خوردن گهگاه آن برای افراد بلغمی(سردوتر مراجان) مناسب است.
✔️زیاده روی در استفاده از این مواد، بازتابی منفی برای افراد صفراوی(گرم و خشک مزاجان) دارد و امکان ایجاد اختلالات عصبی را دربرخی موارد به همراه دارد..
🌿 @TebbolAeme 🌿