آخرین مطلب

مرغ و آلودگی ها و راهکار طب سنتی

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️🔴 “مرغ با طعم تریاک!”

♻️ علیرضا رفیعی‌پور؛ رئیس سازمان دامپزشکی ایران در پاسخ به این پرسش که آیا مرغداران از “#تریاک” برای #افزایش_وزن مرغها استفاده می‌کنند، گفت: متاسفانه بله!
اکثر کارخانه‌های تولید مرغ گوشتی برای پروارسازی مرغ‌ها، چندروز قبل از سر بریدن، در آب ‌آنها تریاک می‌ریزند تا یبوست بگیرند و وزن‌شان زیاد شود؛ افزایش وزن گاه به نیم کیلو می‌رسد و اینکه مردم و مصرف‌ کنندگان مرغ در تهران و شهرستان‌ها پس از خوردن مرغ،احساس رخوت و #سستی می‌کنند به دلیل وجود تریاک در گوشت مرغ‌های تولیدی است.
ولی‌الله کاشکی؛ مدیرعامل اتحادیه مرغداران خراسان رضوی،نیز در تایید این خبر گفت: متاسفانه #بیشتر_مرغداری‌ها از این روش استفاده می‌کنند و به مرغ‌ها تریاک می‌دهند!

عضویت درکانال👇
📡 @www_irismed_ir

⛔️⛔️مرغ درشت مطلقا نخرید
🌀چطوری بفهمیم گوشت مرغ هورمونی یا نه !؟ 🍗

موقع خرید مرغ به سینه مرغ دقت کنید هرچی خطای سفید روی سینه مرغ بیشتر باشه یعنی مرغ تو مدت زمان کوتاهی رشد کرده و هورمونیه و چربیش بالاس
به دنبال مرغ درشت نباشید زیرا احتمال وجود مقادیر بیشتر آنتی بیوتیک در گوشت آنها زیاد است

  • مرغ هایی با دامنه وزنی حدود ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم در بهترین شرایط سلامت قرار دارند.
  • //////////////////////////////////////////
  • ⚪️ باز کردن یخ مرغ با قرار دادن آن در دمای اتاق و یا گرفتن مرغ زیر آب داغ اشتباه است!!
  • چون به محض اینکه دما از ۱۰ درجه سانتی گراد بگذرد، همه ی باکتری هایی که از قبل درون مرغ جا خوش کرده اند، شروع به تکثیر شدن میکنند !
  • 🔻روش درست :
  • ▪️ از یخچال استفاده کنید : این روش زمان بیشتری میبرد، بنابراین باید از قبل برای آن برنامه ریزی کنید (مثلاً یخ ۵۰۰ گرم گوشت قرمز یا مرغ بدون استخوان، یک روز کامل طول می کشد تا آب شود.)
  • ▪️ از آب سرد استفاده کنید : مرغ را به هیچ وجه نباید در تماس مستقیم با آب قرار دهید. برای این کار، مرغ را درون یک کیسه ی پلاستیکی غیر قابل نفوذ بگذارید و آن را درون یک کاسه یا تشت پر از آب سرد شیر فرو ببرید. این آب را باید هر ۳۰ دقیقه عوض کنید.
  • گیاه_درمانی
  • 🎙لطفا انتشار دهید👌
  • 🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
  • 🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
  • 🍃
  • 🍂
  • 🍃
  • 🍂
  • 🌺🍂🍃🍂🍃🍂