آخرین مطلب

مرغ و آلودگی ها و راهکار طب سنتی

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️🔴 “مرغ با طعم تریاک!”

♻️ علیرضا رفیعی‌پور؛ رئیس سازمان دامپزشکی ایران در پاسخ به این پرسش که آیا مرغداران از “#تریاک” برای #افزایش_وزن مرغها استفاده می‌کنند، گفت: متاسفانه بله!
اکثر کارخانه‌های تولید مرغ گوشتی برای پروارسازی مرغ‌ها، چندروز قبل از سر بریدن، در آب ‌آنها تریاک می‌ریزند تا یبوست بگیرند و وزن‌شان زیاد شود؛ افزایش وزن گاه به نیم کیلو می‌رسد و اینکه مردم و مصرف‌ کنندگان مرغ در تهران و شهرستان‌ها پس از خوردن مرغ،احساس رخوت و #سستی می‌کنند به دلیل وجود تریاک در گوشت مرغ‌های تولیدی است.
ولی‌الله کاشکی؛ مدیرعامل اتحادیه مرغداران خراسان رضوی،نیز در تایید این خبر گفت: متاسفانه #بیشتر_مرغداری‌ها از این روش استفاده می‌کنند و به مرغ‌ها تریاک می‌دهند!

عضویت درکانال👇
📡 @www_irismed_ir

⛔️⛔️مرغ درشت مطلقا نخرید
🌀چطوری بفهمیم گوشت مرغ هورمونی یا نه !؟ 🍗

موقع خرید مرغ به سینه مرغ دقت کنید هرچی خطای سفید روی سینه مرغ بیشتر باشه یعنی مرغ تو مدت زمان کوتاهی رشد کرده و هورمونیه و چربیش بالاس
به دنبال مرغ درشت نباشید زیرا احتمال وجود مقادیر بیشتر آنتی بیوتیک در گوشت آنها زیاد است

  • مرغ هایی با دامنه وزنی حدود ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم در بهترین شرایط سلامت قرار دارند.