آخرین مطلب

قارچ خوراکی و قارچ سمی و مضراتش بر مبنای طب سنتی

‼️‼️‼️📚📚🍄 برخی مضرات مصرف قارچ 🍄
❗️یک متخصص طب ایرانی با تشریح برخی مضرات مصرف #قارچ که باعث ایجاد بیماری ها و ضایعات مختلف در انسان می‌شود، گفت: افرادی که مشکل ناباروری دارند, قارچ باید کاملاً از سبد غذایی آنها حذف شود چرا که “قارچ” قاطع نسل است.
🛎 سمیه ذاکری درباره برخی عوارض مصرف قارچ اظهار کرد: “قارچ” به‌ اسم فُطر در کتب طب ایرانی دارای طبیعت سرد و تر است, مصرف مداوم آن موجب نازایی و بیماری‌های سرد و تر مانند سکته و فلج می‌شود.
⛔️⛔️⬅️ وی افزود: “قارچ” تولید‌کننده خون غلیظ و “عَفِن” است یعنی عفونت‌پذیری خون حاصل از قارچ بالاست؛ بچه‌هایی که سرما می‌خورند اگر به آنها سوپ حاوی قارچ داده شود, مدت عفونت و بیماری طولانی‌تر خواهد شد.
🔕🔕📢 این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: “قارچ” نفّاخ و دیر‌هضم بوده و برای معده‌های ضعیف، مضر است؛ مصرف “قارچ” کولیت و قولنج روده‌ای را بروز می‌دهد, خصوصاً خوردنش با تخم‌مرغ و گوشت مضر‌تر است و از همه بدتر اینکه بعد از خوردن آن، آب سرد مصرف شود.

⛔️⛔️💥 ذاکری خاطرنشان کرد: “قارچ” قاطع نسل است؛ این جمله در کتاب مخزن‌الادویه حکیم عقیلی خراسانی از حکما و اطبای برجسته طب سنتی ایرانی به‌صراحت بیان شده است؛ افرادی که مشکل ناباروری دارند, دقت‌ کنند “قارچ” باید کاملاً از سبد غذایی آنها حذف شود.
📣 وی یادآور شد: “قارچ” بیشتر مصارف موضعی به‌ عنوان ضماد و… را دارد و اصلاً ماده خوراکی نیست که متأسفانه امروزه خیلی باب شده و خصوصاً در افراد مبتلا به کبد چرب به‌ دلیل غلظتی که در خون ایجاد می‌کند، بسیار مضر است.

👉 @tebesonatii

/////////////////////////////////////////////

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️﷽

🍃🍃🍃🍃🍃🍃/////////////////////////////////////

🔴 قارچ شایسته این عنوان نیست!

♻️ در تبلیغات قارچ آمده است که قارچ غذای سلامتی است. اما این مطلب با آموزه های طب ایرانی چندان سازگار نیست به ویژه اینکه اگر در مصرف آن زیاده روی شده یا مداومت بر خوردن آن صورت پذیرد.

🔸بر اساس منابع طب ایرانی طبیعت قارچ سرد و تر و مولد خون غلیظ و ناصالح است.
🔹خوردن آن با گوشت قرمز یا تخم مرغ و نیز نوشیدن آب سرد بالای آن بسیار مضر است.
🔸 برای کم کردن اثرات منفی این گیاه توصیه می‌شود در طبخ قارچ از نمک، شوید، پونه، روغن کنجد یا زیتون استفاده شده و با فلفل و زنجبیل پرورده خورده شود.

⚠️ گروه‌های زیر باید در مصرف یا مداومت بر قارچ احتیاط نمایند:

۱️⃣ کسانی که غلظت خون دارند.
۲️⃣افرادی که سابقه بیماریهای فلجی و سکته های مغزی و قلبی در خود و خانواده‌شان دارند.
۳️⃣ کسانی که سابقه بیماریهای کلیوی دارند.
۴️⃣ کسانی که از نازایی رنج می برند.
۵️⃣دارندگان مزاج های سرد و تر بلغمی یا سوداوی و یا افرادیکه سیستم گوارش آنان سرد و مرطوب است.
۶️⃣اشخاصی که از نفخ یا ضعف هضم رنج می برند.

✅ تصدیق می‌فرمائید چنین غذایی با چنان خصوصیاتی شایسته کسب عنوان «غذای سلامتی » نیست.

✍️ دکتر محمد یوسف پورhttps://eitaa.com/Atariazadi20

////////////////////////////////

🔰قارچ

طبیعت قارچ 👇

❗️سرد و تر بوده
❗️نفاخ و دیرهضم است
❗️و می تواند موجب درد معده و قولنج شود .

مصرف زیاد قارچ 👇
🚫باعث انسداد در رگها و کبد می شود .

✅بهتر است در صورت تمایل به مصرف قارچ 👇
🔻آن را با نمک و شوید بپزید
و از آویشن ، فلفل ، زنجبیل ، زیره و روغن کنجدو روغن زیتون در کنار آن استفاده کنید .

🌸سلامت و تندرست باشید🌸

🆔 @drmmohebbi🌸

//////////////////////////////////////

⛔️⛔️📚📚🔰 قارچ ؛ بخوریم یا نخوریم؟!

🍄درمنابع #طب_ایرانی ، قارچ با نامهای کماه یا سماروغ آمده وبه عنوان خوردنی #بدهضم و غلیظ کننده (مغلظ)خون برشمرده شده است.

🍄مصرف قارچ به علت هضم دشوار آن برای افراد سالخورده ، زنان باردار و شیرده و مبتلایان به ناراحتی های گوارشی اصلا مناسب نیست.

🍄همچنین زیاده روی در مصرف قارچ باعث #غلظت_خون شده و برای افرادی که ازبیماریهای امتلایی نظیر #فشار_خون رنج میبرند نیز می تواند آسیب رسان باشد.

🍄باید توجه داشت افراد مبتلا به #اختلالات_کلیه باید از مصرف زیاد قارچ خوددارى کنند چون مصرف قارچ باعث تشدید بیماری آنها می گردد.

🍄همچنین افراد با مشکل کبد چرب یا کولیت روده و یا مبتلایان به درد مفاصل و نقرس نیز باید از مصرف قارچ پرهیز نمایند.

🍄آخرین نکته اینکه از دیدگاه طب ایرانی #بدترین_نحوه_مصرف_قارچ ،مصرف همزمان آن با گوشت است که متاسفانه شیوع زیادی نیز در جامعه دارد.

🖊دکتر محمد عسکر فراشاه (متخصص طب سنتی ایرانی )

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈

////////////////////////////////////////////

💊💊💊⛔️⛔️⛔️قارچ اری یا خیر
🔰 قارچ شایسته این عنوان نیست!

📺 در تبلیغات قارچ آمده است که قارچ غذای سلامتی است. اما این مطلب با آموزه های طب ایرانی چندان سازگار نیست به ویژه اینکه اگر در مصرف آن زیاده روی شده یا مداومت بر خوردن آن صورت پذیرد.

🔸بر اساس منابع طب ایرانی طبیعت قارچ سرد و تر و مولد خون غلیظ و ناصالح است.
🔹خوردن آن با گوشت قرمز یا تخم مرغ و نیز نوشیدن آب سرد بالای آن بسیار مضر است.
🔸 برای کم کردن اثرات منفی این غذا توصیه می شود در طبخ قارچ از نمک، شوید، پونه، روغن کنجد یا زیتون استفاده شده و با فلفل و زنجبیل پرورده خورده شود.

⚠️ گروه های زیر باید در مصرف یا مداومت بر قارچ احتیاط نمایند:

۱️⃣ کسانی که غلظت خون دارند.
۲️⃣افرادی که سابقه بیماریهای فلجی و سکته های مغزی و قلبی در خود و خانواده اشان دارند.
۳️⃣ کسانی که سابقه بیماریهای کلیوی دارند.
۴️⃣ کسانی که از نازایی رنج می برند.
۵️⃣دارندگان مزاج های سرد و تر بلغمی یا سوداوی و یا مزاج سیستم گوارش آنان سرد و مرطوب است.
۶️⃣اشخاصی که از نفخ یا ضعف هضم رنج می برند.

✅ تصدیق می فرمائید چنین غذایی با چنان خصوصیاتی شایسته کسب عنوان «غذای سلامتی » نیست.

🖊دکتر محمد یوسف پور (متخصص طب سنتی ایرانی )

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈

‼️‼️‼️از نظر طب سنتی #قارچ دارای مزاج #سرد_و_تر است و میزان سردی و رطوبت نسبتا زیادی دارد. در واقع تولید مایع لزج، #بلغم و سودا را در خون و بدن زیاد می‌کند و این عامل #سکته و انسداد عروق هست.

°Join: @Balgami
#قارچ

سردو تر است،نفاخ و دیر هضم و مسبب درد معده است.بهتر است در صورت تمایل به استفاده از قارچ آنرا همراه نمک و آب و شوید بپزید و از آویشن و فلفل و زنجبیل و زیره و روغن کنجد و زیتون در کنار آن استفاده کنید.

https://t.me/joinchat/AAAAAEtBhgHgRqwD-6Ia4g

////////////////////////////

‍ ⚠️ مصرف تخم مرغ با قارچ باعث ایجاد بلغم و ایجاد رسوب در دیواره رگها می شود.

⬅️ طب بوعلی

‍ ‍ 💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید