سوال
علل و عواملی که در تولید سرطان نقش دارند با نگاهی به طب سنتی چیست
?جواب
۱-نان های بدون سبوس و فرآورده های آرد نول باعث سرطان میشوند.
۲- خوردن غذاهای سوخته و کته ای ایجاد سرطان میشود.
۳- سبزیجاتی که از بالای ناودان و ایرانیت تغذیه میکنند باعث سرطان میشوند .
۴- داغ کردن روغن های خوراکی با حرارت بالا ایجاد سرطان میکند.
۵-زیاد سرخ کردن مواد خوردنی باعث سرطان میشوند.
۶- روغنهایی که برای دومین بار داغ شوند عامل سرطان هستند.
۷- انواع خوراکی های داغ لب سوز مانند چایی داغ و آش داغ و قهوه جات داغ و کباب داغ داغ .
۸- قند و شکر سفید و فرآورده های آن سرطان زا هستند.
۹- انواع فست فودها شامل چیپس ، پفک , جی توز، بیسکوییت ها ، کیک های کارخانه ای ، باستیل ،شیرینی جات روغنی ، کیک های مانده و….
۱۰- سوسیس ، ماکارونی خشک ، کالباس ،همبرگر همه سرطان زا هستند.
۱۱- انواع شکلاتهای رنگی بارنگ های خارجی و مصنوعی.
۱۲- انواع کمپوت های کارخانه ای ، کنسروی ، رب کارخانه ای ، پنیرهای کهنه کارخانه ای, خوراکی هایی که از گیاه ثعلب استفاده شده است.
۱۳- استفاده بیش از حد از جوش شیرین .
۱۴- نوشابه های گازدارو رنگی کارخانه ای و یخمک ها ی رنگی .
۱۵- کیک های رنگی قنادی ها .
۱۶- انواع چای های خارجی رنگ شده و عطری خارجی
۱۷- مصرف غیر متعارف از داروهای شیمیایی .
۱۸- کمبود کلسیم در هنگام کودکی .
۱۹- زندگی و اشتغالات درهوای ناسالم و دود و نجاری و روغنجات صنعتی.
۲۰ – استرس های بی مورد به خصوص خیالات و پریشانی های واهی و استمرار آن .
۲۱- قرارگرفتن غیرمتعارف درزیر آفتاب
۲۲- کارکردن در معادن سیمان و گچ و آهن بدون رعایت بهداشت مستمر .
۲۳- قرارگرفتن دربمباران های امواج صوتی و تصویری و تلفن های همراه .
۲۴- ذرات معلق درهوا ناشی از ساییدگی لنت ها .
۲۵- لوله های آزیستی .
۲۶- استعمال الکل ،سیگار ،قلیان،مشروبات ، موادمخدر مدرن .
۲۷- نسوختن پروتئین ها دربدن .
۲۸؛ یبوست مزاج در اثر مصرف گوشت زیاد و رسوبات داخلی بدن .
۲۹- ظروف آلومینیومی و استیل و قاشق استیل سرطان زا هستند.
۳۰- مصرف تغذیه های کارخانه ای و رستورانی .
۳۱- هرگونه غذایی که با سرعت تمام داغ و پخته شود .
۳۲- سموم سرگردان در بدن و فعال بودن عفونت ها.
۳۳- نوشیدن نوشیدنی بسیار داغ و سرد .
۳۴- مصرف چند نوع تغذیه و میوههای متضادبا مزاج متغیر و انباشت آن در روده های خشک و یا تر .
۳۵ – بعد از تغذیه بلادرنگ خوابیدن .
۳۶- مصرف تغذیه های خمیری
??اقتباس از کتاب دائره المعارف جامع غذا درمانی صفحات ۱۷۰ الی ۱۷۱