آخرین مطلب

کنجد و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

💊💊❇️خاصیت خونسازی “کنجد”

⬅️ توصیه می‌شود هر شب همراه شام یک تا دو قاشق غذاخوری از آن را کاملاً جویده و میل کنید؛ خوردن این دانه روغنی برای تقویت مو، چشم، تخمدان‌ها و بیضه‌ها بسیار مفید است.👌
🌺 @drhasanati☘️
سعی کنید کنجدایرانی تهیه کنید که بسیارچرب است
چون اکثر کنجدهای بازاری وارداتی و ازنوع تراریخته و فاقد کیفیت است

/////////////////////////

📌خواص #کنجد

🔰 دانه کنجددارای موادمعدنی بسیاری مانند مس، منیزیم،کلسیم،آلومینیوم،کرم،کلرورسدیم، سیلیس،آهن،فسفر،نیکل وماده پروتئینی مهم لیزین،هورمون نباتی(لیستین)،چربی و۶۰ درصدروغن می باشد.

🔰 این گیاه خستگی فکری راکاهش داده وبهترین غذابرای افرادی است که بایدکارهای فکری مانند طراحی ودرس خواندن انجام دهند.
لیستین موجود درکنجد یک نوع چربی حاوی فسفراست که نه تنها یکی ازضروری ترین مواد موردنیاز اعصاب است بلکه مغز وغددبدن نیاز زیادی به آن دارندحتی برای تقویت حافظه مفید است.

🔰 ۲۸درصد مغز را لیستین تشکیل میدهد ومغز انسان بیش ازسایرحیوانات از این ماده تشکیل شده است وراز موفقیت وپیشرفتهاوابسته به همین لیستین است.

🔰 مقدارخوراک طبی آن برای هر نفرمعمولی ۱۵گرم است.البته درخوردن آن نبایدزیاده روی شودزیراکنجد دیرهضم است وافراط در خوردن باعث خارش اعضاوبوی بد دهان میشود.

🔰 برای خنثی کردن این آثارنامطلوب بایدکنجد رابامکمل های دیگری مانندعسل مصرف کرد

🌿 @TebbolAeme 🌿