آخرین مطلب

بستنی خوری در زمستان و مضراتش

‼️‼️‼️‼️‼️⛔️⛔️⛔️🔰 و این عادت غلط … (#زمستان و بستنی )

🍦رویه بسیار غلط و ناصوابی که در چند سال اخیر رواج یافته خوردن #بستنی در #فصول_سرد سال بویژه زمستان است.
🍦این امر درست نقطه مقابل توصیه های اطبای ما در زمستان است فی المثل جناب #حکیم_محمد_کاظم_گیلانی در کتاب #حفظ‌الصحه‌ناصری می نویسد.

🍦”در زمستان غذا باید #گرم_بالفعل باشد. به سبب اینکه ظاهر در زمستان سرد است پس هرگاه باطن به ورود غذای سرد، سرد شود باعث خاموش شدن (تدریجی) حرارت غریزی می گردد.”

🍦لازم به توضیح است:
🍦یکی از کلیدی_ترین و مهمترین مفاهیم در منابع طبی ما #حرارت_غریزی است که تحت عنوان “#النار_الالهیه یعنی آتش الهی نیز یاد شده است که حیات و زندگی انسان و نیز مطلق افعال بدنی بدان وابسته است و با خاموش شدن آن مرگ شخص فرا می رسد.

🍦یکی از مواردی که موجب ضعف حرارت غریزی می شود خوردن غذاهای سرد یا آب سرد در فصول سرد سال بویژه در ناشتایی یا حین خواب است.

🖊دکتر محمد یوسف پور (متخصص طب سنتی ایرانی )

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈

🆔 @drmmohebbi🌸

////////////////////////////////////////////

[ Photo ] عوارض زیاده روی در مصرف بستنی

افرادی که عادت به مصرف بستنی دارند و در واقع بستنی را بسیار دوست دارند لازم است بدانند که بستنی به علت دارا بودن مقدار زیادی شکر و نیز چربی بالا، چنانچه در مصرفش افراط شود می‌تواند

موجب چاقی
و افزایش چربی‌های نامطلوب خون
بالا رفتن فشار خون
و در افراد آماده ابتلاء به دیابت (پردیابیتیک) منجر به دیابت بشود

پیوستن به کانال ایتا👇
https://eitaa.com/MohammadRezaSaffari
نظریه معارفی :
۱-⛔️⛔️⛔️⛔️✅تحت هیچ شرایطی از بستنی های کارخانه ای نخورید.چون در تهیه آن به جای پودر “گیاه ثعلب” از کربوکسی میتیل سلولز (نوعی چسب چوب)بعنوان غلیظ کننده استفاده میکنند.
🅾️استادحمزه سام دلیری
@sinohehsamdaliri
۲-💊💊💊💊💊🌷🌷
🍨 بستنی سنتی بخورید نه صنعتی‼️‼️
🍦در بستنی صنعتی
به جای پودر ثعلب
از کربوکسی متیل سلولز ‼️استفاده میشود
که باعث بیماری صرع و دردهای
ناحیه لگن به خصوص درد در دوران عادت ماهیانه میشود.
⛔️ مضرات:
مصرف زیاد ثعلب باعث سقط جنین می‌گردد.
کسانی‌که بیماری واریکوسل دارند کمتر مصرف کنند.
مصرف زیاد ثعلب تارهای صوتی را از کار می‌اندازد