📚📚📚🔰 بایدها و نبایدهای خوردن #ماهی
🐟ماهی خصوصا کباب آن از غذاهای بسیار لذیذ و توصیه شده در افراد می باشد.
❇️اما اینکه ماهی را با چه دستوراتی مصرف کنیم هم مهم است
🔸ماهی تازه صید شده نخورید ، حداقل باید ۲۴ ساعت در یخچال نگه داری شود .
🔸ماهی شکم پر با سبزیجات معطر و کبابی بهترین نوع مصرف ماهی ست .
🔸چنانچه تمایل به سرخ کردن ماهی دارید ابتدا آن را در ادویه های گرم ( زردچوبه ، فلفل و زیره ) مزه دار کنید ، و با روغن کنجد آن را سرخ کنید .
🔸اگر ماهی همراه برنج مصرف شود بهتر است سبزی پلو باشد .
🔸ماهی را در وعده ناهار میل کنید . و بعد از خوردن ماهی ۱_۲ عدد خرما میل کنید .
🔸ماهی تازه و کبابی مولد شیر در زنان شیرده و تقویت کننده کبد است . و و بهمراه پیاز تازه تقویت کننده قوای جنسی است .
🚫مصرف ماست و دوغ همراه ماهی مضر است .
🚫ماهی برای شام وعده مناسبی نیست .
🚫در صورت بروز عطش ، آب فراوان ننوشید ، کمی نان و سرکه رفع عطش می کند .
🖋 دکتر مینا محبی (متخصص طب سنتی ایرانی)
🆔 @drmmohebbi🌸
⚠️تن ماهی باعث معده درد
✍🏻اگربیش ازیکبار در هفته تن ماهی میخوریدمنتظر معده درد های عصبی باشید.
🔸نیترات موجود درتن ماهی موجب ایجادمعده دردهای عصبی میشود.
🌿 @TebbolAeme 🌿
///////////////////////////////////////////////////
از خوردن هر نوع ترشی بهجز رب نارنج یا آب نارنج همراه با ماهی پرهیز شود! 🐟
خوردن ترشیجات با ماهی باعث ضعف کبد و سوء مزاج کبدی شده و شرایط را برای بیماریهای سیستم ایمنی فراهم میکند.
🆔 @MajalePezshki 🩺🦠