آخرین مطلب

کبد و تقویت آن بر مبنای طب سنتی

🔰خوراکی های مقوی #کبد

۱️⃣ پسته و بادام و مویز و فندق
۲️⃣ زعفران
۳️⃣ آب میوه ها
۴️⃣ انار میخوش (ترش و شیرین)
۵️⃣‍‍‍‍ به
۶️⃣نخود یا نخود آب با گوشت مرغ
۷️⃣مربای بالنگ ، مربای شقاقل
۸️⃣سیب، انار ،آلو زرد،آلو ،توت، شفتالو
۹️⃣ ترشی کبر
🔟 از گوشت ها آن چه سریع الهضم باشد.

🖋 دکتر رقیه باقروند (دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
🌐 www.itma.ir

👉 @persianmedicine 👈