🔰خوراکی های مقوی #کبد
۱️⃣ پسته و بادام و مویز و فندق
۲️⃣ زعفران
۳️⃣ آب میوه ها
۴️⃣ انار میخوش (ترش و شیرین)
۵️⃣ به
۶️⃣نخود یا نخود آب با گوشت مرغ
۷️⃣مربای بالنگ ، مربای شقاقل
۸️⃣سیب، انار ،آلو زرد،آلو ،توت، شفتالو
۹️⃣ ترشی کبر
🔟 از گوشت ها آن چه سریع الهضم باشد.
🖋 دکتر رقیه باقروند (دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
🌐 www.itma.ir
👉 @persianmedicine 👈