💬بهترین زمان برای مصرف ماهی
🔹این غذای خوشمزه را بهتر است در وعده #ناهار مصرف کنید. این غذا بر خلاف باور همگان بهتر است در فصول گرم سال مصرف شود.
🔹طبع ماهی به دلیل سرد بودن، در فصول سرد منجر به مشکلاتی در گوارش و هضم، ضعف و بی حالی میشود. این غذا،میتواند تشدیدکننده بیماریهای سردی همچون روماتیسم مفصلی، آلزایمر، افسردگی و … شود.
🔹خوردن ماهی به همراه مواد غذایی دیگر که طبع سردی دارند مانند دوغ، ماست و …موجب ضعف شدید، افزایش احتمال سکته، لک و پیس، سردی معده و … میشود.
°Join: @Mezajshenasi12
///////////////////////////////////////
⛔️تا ۲ساعت بعد از خوردن ماهی از خوردن آب، دوغ، شیر، ماست، سالاد و میوه اجتناب کنید زیرا علاوه بر اینکه مانع هضم غذا شده میتواند باعث بروز قولنج، انواع فلجها و حتی سکته مغزی و قلبی شود.
➥🏵 @sinohehsamdaliri
////////////////////////////////////////////
ازجمله کاربردهای #گلپر در طب سنتی، “تلطیف گوشتها” به خصوص گوشت آبزیان و ماهی است و توصیه میشود به عنوان ادویه در پخت #ماهی از گلپر استفاده کنید.
°Join: @Mezajshenasi12
//////////////////////////////////
پلوماهی غذایی است که هر دو بسیار سرد هستند وبه مرور زمان در صورت مصرف زیاد،غلظت خون ایجاد کرده و مقدار زیادی اخلاط نابجا و مضر بلغم و سودا در بدن تولید میکنند.
حتما همراه این غذا خرما مصرف کنید
🌿 @TebbolAeme 🌿
////////////////////////////////////
🐟 ماهی کوچک بخرید.
🔸هر چه ماهی بزرگتر باشد، عمر بیشتری دارد و ماهی های کوچک بیشتری خورده، در نتیجه مواد آلودۀ بیشتری مثل جیوه که فلزی سمی است در گوشتش وجود دارد
@soroshesalamati
تا ۲ ساعت بعداز خوردن ماهی از خوردن آب، دوغ، شیر، ماست، سالاد و میوه اجتناب کنید زیرا علاوه بر اینکه مانع هضم غذا شده میتواند باعث بروز قولنج، انواع فلجها وحتی سکته مغزی وقلبی شود
کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅
❗️توصیه به خوردن خرما یا عسل همراه با ماهی :
❗️امام صادق(ع) :▫️هرکس شب درحالی بخوابد که ماهی خورده و بعد از آن، چند خرما یا مقداری عسل نخورده باشد، رگ فلج شدن تا صبح بر او غلبه خواهد داشت.(خطر فلح شدنش تا صبح هست )
📚منبع: الکافی،ج۶
🌿 @TebbolAeme 🌿