کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: فواید مصرف #شیربادام
در پیشگیری ودرمان برخی سرطان ها مفید است
به تسریع روند کاهش وزن کمک می کند
به کنترل میزان قندخون کمک میکند
باعث تقویت قلب می شود
به استحکام دندان ها و استخوان های بدن کمک می کند
مبارزه با آسیب های رادیکال های آزاد و ابتلا به بیماری های مزمن
ویتامین E موجود در شیر بادام بعنوان یک آنتی اکسیدان قوی می تواندموجبشادابی پوست و مو شود
روند پیری را کند می کند
می تواند روند ابتلا به آلزایمر را کندتر نماید
کانالنسخاستادخیراندیش
┄═•❁❁•═┄
@tebiranii
////////////////////////////
شیر بادام درطب سنتی و خاصیت گسترده آن
شیرهای گیاهی یکی از بهترین نوشیدنی ها برای سلامت ما می باشند.
طرز تهیه شیر بادام:
مغز بادام : ۸۰ عدد
آب : چهار لیوان
عسل یا خرما : به میزان لازم
بادام ها را می توانیم از شب قبل در مقداری آب ولرم خیس کنیم و بعد پوست آن را جدا کنیم یا می توانیم مقداری آب جوش روی آن ها بریزیم و بعد از ۱۵ دقیقه پوست آن را جدا کنیم . توجه شود که اگر از خرما استفاده می کنید ، هستۀ آن را جدا کنید . بادام های پوست گرفته شده را با آب و مقداری عسل یا خرما در مخلوط کن میریزیم تا آماده شود.
https://tabaye.ir/12-invigorating-and-tonic-drinks/
/////////////////////////////////////////
#شیربادام نوشیدنی سالم با طبیعت گرم و تر
روش تهیه:
۱۴ عدد بادام درختی را در مقداری آب جوش بخیسانید سپس پوست قهوه ای آنرا جدا کنید، بادام ها را در مخلوط کن قرار داده با یک لیوان آب و کمی شکر(در گرم مزاجان) یا عسل (در سردمزاجان) مخلوط کنید.
خواص:
مقوی
تونیک مغز کلیه باروری
رطوبت رسان, طراوات و شادابی پوست
کمک به رشد کودکان
کمک به رفع بی خوابی
کمک به بهبود سرفه خشک
ملین
مناسب در ایام روزه داری جهت
پیشگیری از ضعف و خشکی مزاج
نوروپروتکتیو به معنی محافظت از سیستم عصبی (کمک به بهبود اختلال عدم تمرکز کودکان و آلزایمر)
تقویت سیستم ایمنی
سرشار از ویتامین E و اسیدچرب های مناسب بدن؛ پروتئین و فیبر
بادام می تواند مضر معده سرد باشد، (جایگزین آن، قوتوی تهیه شده از بادام درختی آسیاب شده با شکر یا پودر نبات)
خواص_خوردنیها
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
@salamatkadeh_official
قم خ ۱۵ خرداد نبش کوچه ۴۴