💊💊💊💊💊⛔️ضعف و بیحالی بدن و راهکارهای درمانی و تقویت آن بر مبنای طب سنتی
#️⃣ عوامل و درمان #ضعف_بدن و #بیحالی
? علت:
کمبود قلوه پی بدن (غده آدرنال) که باعث کاهش ترشح اندروژن میشود (کاهش اندروژن باعث کاهش صدا و ضعف بدن میگردد).
♦️عوامل:
۱- ترک وعده شام.
۲- پاشیدن آب سرد بر بدن در حمام.
۳- مداومت بر خوردن ماهی تازه.
۴- خوردن پنیر (حتی با گردو) در وعده صبحانه. (ضمنا پنیر پاستوریزه، پنیر بحساب نمیاید).
۵- حمام رفتن با سیری کامل شکم.
۶- مداومت بر خوردن تخم مرغ.
? درمان:
۱- مصرف پی گاو و روغن پی گاو در مصارف غذایی
نکته: روغن قلوه پی که بهترین روغن است، هر لقمه از پی گاو باعث از بین رفتن همان مقدار بیماری است. (پی گوسفند در درجه دوم است).
نکته ۲: اولویت روغن ها روغن زیتون، شحم گاوی، زرد گاوی و دنبه گوسفند هست (که برای ضعف بدن نیز مفید هستند).
۲- مصرف گوشت گوسفند نر (قسمت سر و گردن و سردست)
نکته: گوشت بیش از سه روز نباید بماند
۳- مصرف گوشت کبوتر.
۴- مصرف گوشت گوسفند و کبوتر که با شیر پخته شوند.
۵- مداومت بر مصرف شیر گاو (گاوی که آزاد می چرد)
۶- خوردن حلیم.
۷- خوردن سویق (مخصوصا سویق جو).
۸- خوردن میوه “به” همراه هسته اش بصورت ناشتا
۹- مصرف برگ چغندر
نکته: بین تنومندی بدن و چاق بودن فرد تلازمی وجود ندارد.
? توضیحات:
– امروزه گوشت معمولا با آب پخته میشود لکن قبل از پخت با آب، پختن آن با شیر و خوردنش اثرات بسیار زیادی بر بدن دارد.
– شیرهای محلی هم خاصیت چندانی ندارند تا چه رسد به شیرهای پاستوریزه بلکه باید گاوی باشد که آزاد میچرد.
– منظور از پخت گوشت با شیر، پختن گوشتی که یکبار با آب پخته شده و دوباره باشیر بپزیم نیست بلکه منظور پختن گوشت تازه خریداری شده با شیر است.
– طبق روایت خوردن گوشت شنوایی، بینایی و قوت انسان را زیاد میکند.