آخرین مطلب

ماهی خوری محاسن و معایب بر مبنای طب سنتی

💬بهترین زمان برای مصرف ماهی

🔹این غذای خوشمزه را بهتر است در وعده #ناهار مصرف کنید. این غذا بر خلاف باور همگان بهتر است در فصول گرم سال مصرف شود.

🔹طبع ماهی به دلیل سرد بودن، در فصول سرد منجر به مشکلاتی در گوارش و هضم، ضعف و بی حالی می‌شود. این غذا،می‌تواند تشدیدکننده بیماری‌های سردی همچون روماتیسم مفصلی، آلزایمر، افسردگی و … شود.

🔹خوردن ماهی به همراه مواد غذایی دیگر که طبع سردی دارند مانند دوغ، ماست و …موجب ضعف شدید، افزایش احتمال سکته، لک و پیس، سردی معده و … میشود.

°Join: @Mezajshenasi12

/////////////////////////////////////////////

⛔️⛔️تا ۲ ساعت بعد از خوردن ماهی از خوردن این خوراکی‌ها خودداری کنید !🐟

♦️آب
♦️شیر
♦️ماست
♦️دوغ
♦️میوه و سالاد
♦️تخم مرغ

+ زیرا علاوه بر اینکه مانع هضم غذا شده میتواند باعث بروز قولنج، انواع فلج‌ها و حتی سکته مغزی و قلبی شود.

@sinohehsamdaliri

/////////////////////////////////////////////

⛔️⛔️⛔️🔕🔕🔕
ماهی خوری شب هنگام به علت تولید بلغم مضراست
موقع خوردن ماهی اب و هرنوع نوشابه گازدارکارخانه ای و حتی دوغ و شربت آبلیمو و ماست ممنوع
سعی شود ماهی با سبزی گرم و خرما و ادویه میل شود