آخرین مطلب

میوه های قرمز و بنفش بر مبنای طب سنتی

💊💊💊🍇 میوه های قرمز و بنفش🍇

انواع میوه های قرمز و بنفش مانند انگور قرمز، انار، آلو سیاه، آلبالو و گیلاس، کلم قرمز و چغندر حاوی ترکیبی طبیعی به نام آنتوسیانین هستند.

محققان می گویند این رنگ دانه ها می توانند سبب کاهش قند خون شده و در عین حال محرک تولید انسولین در بدن باشند.
💉 @diabet_iran💊

[ Photo ] 🍇 میوه های بنفش بخورید.

🔹زیرا مانند آنتی اکسیدانی قوی است که خطر ابتلا به بیماری های سرطانی، قلبی و آلزایمر را کاهش می دهد.
🔹همچنین حافظه را تقویت و پیری را تاخیر می اندازد.

@tebiirann