مصرف بیش از حد گل گاو زبان و افزایش فشار خون
👈گل گاوزبان فشارخون را افزایش می دهد و مبتلایان به فشارخون بالا باید گل گاوزبان را درکنار لیمو ترش مصرف کنند تا اثر افزایش فشار خون را تا حدی کاهش دهند.
همچنین، افراد تنومند و پرخون که خشم یا اندوه پنهان دارند در هنگام افزایش فشارخون نباید گل گاوزبان را خودسرانه مصرف کنند زیرا جوشانده گاوزبان در چنین افرادی گاه ممکن است بسیار خطرناک باشد و بحران شدید فشارخون ایجاد کند.
🌿 @TebbolAeme 🌿
/////////////////////////////////////////////
💊💊💊📚📚📚🔰گل گاوزبان
بیش از سه هفته نخورید!
🔸این برگهای بنفش حاوی موادی هستند که موجب بهبودی خلق و خو میشود، مفرح بوده از غم و ترس میکاهند.
🔹دمنوش گل گاو زبان علاوه بر رفع ترس و غم در رفع التهاب نیز موثر است. این دمنوش مقوی اعصاب و روان، مقوی حواس پنجگانه، نشاط آور و کم کننده درد مفاصل و عضلات است.
🔸در شروع سرماخوردگی، نوشیدن جوشانده سه ق. غ. سر پر آن در سه لیوان، که بجوشد تا نصف شود و به ترتیبی نوشیده شود تا خوب خوب عرق کنید ( زیر لحاف باشید!!) موجب کاهش قابل توجه شدت علایم میشود.
🔹دمنوش گل گاو زبان به تنهایی ممکن است در برخی موجب افزایش فشار خون شود ولی اگر با تکهای کوچک سنبلالطیب و دو سه پرک لیمو عمانی دم کنید این نوشیدنی عقیقی رنگ موجب شادی و رفع ترس و غم خواهد شد.
❌بیش از سه هفته هر شب، میل نکنید.
🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈