🔰باید و نبایدهای غذایی در سرماخوردگی از منظر #طب_ایرانی
۱️⃣با اولین علایم سرماخوردگی، پرخوری را کنار بگذارید!
۲️⃣تا درمان کامل #سرماخوردگی از مصرف غذاهای سنگین، چرب، تند و ترش، ماست، بستنی و خوراکی های خیلی سرد خودداری کنید.
۳️⃣در صورت داشتن تب، از مصرف چند دسته خوراکی پرهیز کنید: شیر، گوشت قرمز و میوه های آبداری مثل هندوانه و خربزه.
۴️⃣بهترین غذا در چند روز ابتدای آبریزش رقیق، سوپ جو است. هر زمان که احساس گرسنگی یا ضعف کردید یک پیاله از این سوپ را بخورید.
شاید این زمان برای شما، هر یکی دو ساعت باشد.
۵️⃣#سوپ_سرماخوردگی را با کمی گوشت مرغ تازه، جو پرک، هویج، سبزی تازه جعفری و گشنیز تهیه و با لیمو ترش تازه میل کنید.
افزودن شلغم نیز به این سوپ مفید است. در این سوپ، رشته، قارچ، ذرت، شیر یا خامه نریزید.
🖊دکتر فاطمه مرادی (متخصص طب سنتی ایران )
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
🆔@drmmohebi🌸