آخرین مطلب

چغندر و یا لبو و محاسن و معایب آن بر مبنای طب سنتی

#چغندر
👈چغندر بخوریم یا نه!
👈چگونه بخوریم!؟
👈چرا بخوریم!؟

💠چغندر ریشه‌ی شیرین قرمز رنگ سرشار از #فیبر است که مصرف پخته شده آن همراه آب حاصل از پختنش، به حرکت سریع‌تر مواد در روده و سم‌زدایی از بدن منجر می‌شود.

💠تحقیقات اخیر هم این اثر سم‌زدایی چغندر را ثابت کرده‌اند.

⚠️ولی زیاده‌روی در مصرف آن، دردسرساز است و می‌تواند روند تشکیل سنگ‌ کلیه را تسریع کند، پس تعادل در مصرف بهترین انتخاب است.

💠فیبر زیاد از این ریشه‌ی دوست‌داشتنی ملین خوبی فراهم کرده و بلد است موجب کاهش چربی خون و تنظیم فشار خون نیز بشود.

💠در التهاب مجاری ادراری نیز میل نمودن آب چغندر و چغندر پخته بسیار توصیه می‌شود.
🍁در این روزهای سرد و پر ویروس این ریشه‌ی زمستانی پر خاصیت را فراموش نکنید.

🌸سلامت و تندرست باشید🌸
🖊دکتر الهام اختری( متخصص طب ایرانی)

🆔@drmmohebbi🌸

👈 جهت افزایش قدرت چغندر در ایجاد اثر پاک کنندگی بیشتر در کبد ، آب چغندر را گرفته و همراه باآب هویج مصرف نمایید

🔻 تخم چغندر دافع بلغم است و برای مصرف باید از دمکرده آن استفاده کرد.

⬅️ عطارباشی

‍ 💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید