آبلیمو وآبغوره را در ظروف پلاستیکی نگهداری نکنید👇
نگهداری آبغوره، آبلیمو و یا سرکه
که در ظروف پلاستیکی مشکلات زیادی برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد می کند. ظروف یکبار مصرف برای یک بار استفاده ساخته شده اند،در صورت تکرار شیارهای بسیار کوچکی در ظروف به وجود می آید که انسان را در معرض انواع سرطان قرار می دهند.
@soroshesalamati
⛔️نگهداری غذا به مدت زیاد در ظروف یک بار مصرف پلاستیکی سبب اختلال در:
کبد
مغز
کلیه
اعصاب
و نیز تأثیر منفی بر هورمون زنانه دارد
کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅
//////////////////////////////
👈 ظروف پلاستیکی،در صورت تماس با مایعات ومواد غذایی بالای ۴۰ درجه، مادهای شیمیایی به نام استایرن ازخود خارج میکنند که موجب تلخی غذا شده و بیش از ۷۷ نوع بیماری سرطانزا را در.پی دارد
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
👈توزیع چای در لیوان های پلاستیکی سنتی اشتباه است
🔹در سالهای اخیر یکی از رسم های مذهبی ما ایرانیان دائر کردن ایستگاه صلوتی و توزیع چای در در لیوانهای یکبار مصرف پلاستیکی است.
👈 جهت اطلاع:
🔰اولا: با قرار گرفتن این ظروف در مجاورت با نوشیدنیهای داغ به سرعت موادسمی و خطرناک نفتی آزاد میکنند تا جایی که، به ادعای برخی از متخصصان تغذیه، باعث بروز سرطان می شوند.
🔰ثانیا: به دلیل تجدید ناپذیر بودن پلاستیک، این لیوانها باعث آلودگی محیط زیست می شوند.
🔹از دیدگاه اسلام، فعلی که انجام می دهیم، هم باید حسن فعلی داشته باشد و هم حسن فاعلی، یعنی هم خود کار باید نیکو باشد و هم نیت کسی که آن کار را انجام می دهد، نیک باشد، توزیع چای در لیوان های پلاستیکی اگر چه ممکن است حسن فاعلی داشته باشد، ولی قطعا و یقینا حسن فعلی ندارد، لذا این سنت نه تنها نمی تواند مورد تایید شرع قرار گیرید، بلکه در صورت بروز ضرر جدی، موجب ضمان شرعی نیز می شود.
🔻پیشنهاد می شود این ظروف آسیب زا، حداقل به لیوان های کاغذی تغییر یابند.
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
//////////////////////////////////////////////////////////////
♨️ ۵ غذایی که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری شوند
۱️⃣ غذاهای #داغ: حرارت باعث تاب برداشتن پلاستیک و نشت مواد شیمیایی میشود؛ بهتر است ابتدا خنک و سپس در ظروف شیشهای بریزید.
۲️⃣ #گوشت و ماهی خام: پلاستیک رطوبت را حبس کرده و رشد باکتریها را افزایش میدهد؛ استفاده از بستهبندی اصلی یا شیشهای امنتر است.
۳️⃣ میوهها و #سبزیهای اسیدی: گوجه، مرکبات و توتها با پلاستیک واکنش میدهند و طعم و ایمنی غذا را تغییر میدهند.
۴️⃣ غذاهای #چرب و روغنی: پنیر، کره و سسهای چرب مواد شیمیایی پلاستیک را جذب میکنند و ظرف سخت تمیز میشود.
۵️⃣ خوراکیهای تخمیرشده یا #گازدار: ترشی، کیمچی و نوشیدنیهای گازدار فشار ایجاد کرده و موجب نشت یا تغییر شکل ظرف میشوند؛ شیشه یا سرامیک بهترین گزینه است.
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
💠 کانال رسمی حکیم خیراندیش
°•❀°━━━━━┓
🆔 @hakimkheirandish_ir
////////////////////////////////////////////////////////////////////
°
🔴 عوارض لیوانهای کاغذی
♻️ نوشیدن چای در «#لیوان_کاغذی» شما را مبتلا به #سرطان میکند!
🔹 دانشمندان هشدار دادهاند که نوشیدن قهوه یا چای در لیوانهای کاغذی افراد را به میزان قابل توجهی در معرض سرطان قرار میدهد.
❗️محققان آب داغ را در فنجانهای کاغذی ۱۰۰ میلی لیتری ریختند و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه باقی گذاشتند؛ هنگامی که محققان آب گرم را زیر میکروسکوپ قوی بررسی کردند، به طور متوسط ۲۵۰۰۰ میکروپلاستیک را در هر فنجان مشاهده کردند!
❗️یک فرد معمولی که روزانه ۳ فنجان چای یا قهوه در یک لیوان کاغذی مینوشد، ۷۵ هزار ذره ریز پلاستیک را که با چشم غیر مسلح قابل مشاهده نیستند، میبلعد!
عضویت در کانال 👇🏻
📡 https://eitaa.com/Atariazadi20
تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی تجارب طب سنتی و اسلامی